100ks/set Zábavné Retro Classic Hippie Mieru, Samolepky pre Chidren Hračka Nepremokavé Nálepky Na DIY Notebook Cyklistické Prilby Obtlačky

€3.88


Materiál:PVC Veľkosť:3-8 cm Farba:Ako na obrázku zobraziť Funkcia:Nepremokavé,Žiadne strihanie je potrebný,Všetci pre-cut,jednoduché použitie. Balenie obsahuje: 100ks Graffiti Nálepky . Náhodné. Č opakuje. Vhodné pre:Notebook, Graffiti, Ročník, Obtisky, Skateboard, Auto, Nárazník, Hoverboard, Snowboard, Prilby, Batožiny, Chladnička ,Kufor,Steny,Podlahy, Umývadlo,Sklo,Pohár, peračník a Iné hladký povrch vec. Popis: ochrana proti Slnku a vode ! Nikdy sa vytratila von ! Opakované Použiť takmer bez Zanechania Lepidlo. Ak dochádzky malý,ľahko vyčistiť. Ľahko odlepujú a nalepiť na iné miesto. Úplne stojí za rôzne a veľmi kvalitné nálepky.

1.Máme Loď na celom Svete. 2.Všetky položky bude odoslaný na kupujúceho www.tantra-egypt.sk adresu. Skontrolujte prosím vašu adresu je správne,budeme loď vašej objednávky do 1-2 pracovných dní po platby vymazané. 3.Ak máte akékoľvek potreby,Pls kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správu a my vám veľmi radi pomôžu problém vyriešiť. 1.Zaručujeme všetky položky sú v 100% nový stav a vysoká kvalita. 2.Každá položka je starostlivo skontrolovať pred odoslaním. Kúpiť s dôverou! 3.Snažíme sa, aby všetko bolo perfektné. Ak je nejaký problém s naše riešenie, neváhajte a dajte nám vedieť pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu! Sľubujeme, že budeme riešiť to perfektne. 4. Ak sa vám páči, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Vaša pozitívna spätná väzba a 5 star rating na www.tantra-egypt.sk ocenia. A tiež ocenia vaše dobré rady na naše podnikanie a služby, bude hearten nás pracovať tvrdšie a ponúkať najlepšie služby. Posledný, prajeme vám budú mať šťastný nakupovanie!!!

Štítky: para notebook, notebooky funda, raton para notebook, pegatinas para mac, pegatina para notebook, mause para notebook, carregador de notebook, pegatinas para notebooky, pegatina para notebook, pegatinas para notebook.


( 1 Hodnotenie )

Počet