Opravy Pneumatík Silné Lepidlo 30g Auto, Pneumatiky, Gumy, Opravy Špeciálne Lepidlo na Opravu Pneumatík Strane Ťažké Poškodenie Lepidlo na Opravu Crack Náplň Lepidlo

€3.98


Opravy Pneumatík Silné Lepidlo 30g Auto, Pneumatiky, Gumy, Opravy Špeciálne Lepidlo na Opravu Pneumatík Strane Ťažké Poškodenie Lepidlo na Opravu Crack Náplň Lepidlo Parametre Výrobku: Názov: Lepidlo na pneumatiky.

Kapacita: 30g.

Farba: čierna.

Čas použiteľnosti: 12 mesiacov.

Vlastnosti: Vysoká Teplotná Odolnosť, Nízka Teplotná Odolnosť.

Doba vytvrdzovania: 1 0 minút.

Rozsah použitia: Rez Opravy Všetkých Druhov Gumených Pneumatík detaily Produktu: Tento Typ Pneumatiky Lepidla Je Čierna Pasta, Ktorá Je Integrovaná s Pneumatikou Po Vytvrdnutí, Mäkká a Pružná, Nie Zubov, Silné Opravy Výkon a Krásne Opravy. Oteruvzdorné a Dažďu odolná. Má Šesť Funkčné Vlastnosti. 1. Odolné voči Vysokým a Nízkym teplotám, Vysoká a Nízka Teplota, Nebude Otvorený Lepidlo. 2. Pevné a Spoľahlivé. Lepenie Sila Je Vysoká, a Lepenie Časť Je Silnejší. 3. Kvalita Životného Prostredia. SGS Certifikátov, Jedlo Nie Je nič Nové, Ak chcete Použiť. 4. Čierna a Mäkké. Č Zubov, Nie Tvrdé, Mäkké, Vysoká Pružnosť, Žiadne Stopy Opravy. 5. Rýchle Určenie Polohy. 10 minút Polohovanie, Uložiť Starosti a Námahy. 6. Silná Odolnosť Proti Vode. Nebojí Ponorenie do Vody, neotvárajte Lepidlo.

Detail Produktu Kreslenie:

Štítky: kolo epoxidové lepidlo, lepidlo super, lepidlo hot zbraň, lepidlo gumy, mop pva, lepidlo hot, jianwu pero, b7000 lepidlo, deli stationeri, rýchlo uv lepidlo.


( 3 Hodnotenie )

Počet