Motocykel Anti-jeseň Elastické Koni Lýtkové Železa Jazdcov Nohavice Shenzhen Motocross Polícia Tenké Nohavice Letné Priedušná Kneepad

€61.62


"Textílie: 100% štyrmi stenami strečové tkaniny Funkcie: 1. Tento nohavice sú vyrobené z štyrmi stenami strečové tkaniny, pohodlné na nosenie, bez pocitu obmedzenia, a posilniť úsek ľudských aktivít. 2. Nohavice sú otvoril a high-v strede zúžený, s nastaviteľné popruhy na oboch stranách pás, a dovážané Suchý zips, ktorá sa nelepí ruky alebo držať vlasy. 3. Nohavice sú vybavené CE certifikované PU kolien, a vrecká z kolien majú hore a dole nastavenie pozície oddelené suchým zipsom, ktoré je vhodné pre jazdcov z rôznych váhy a výšky upraviť koleno podložky do vhodnej polohy pre najlepšiu ochranu účinok. 4. Nohavice majú otvor pre jednoduché nasadenie a odletu. Je vybavený vysoko-rýchlosť pásu pre šliapať na nohy, aby sa zabránilo časti nohavíc z pohybe nahor pri jazde. Rovné šaty má nohu opraviť efekt. 5. Zadok, rozkroku a kolien na nohavice majú dvojité vrstiev látky na posilnenie anti-jeseň účinok. 6. Rozkroku a nohavice sú vybavené kovové YKK zipsy, ktoré sú hladké a pohodlné na nosenie. 7. Existujú tri ucho pracky upravené v páse na nohavice, ktoré je pohodlné pre jazdca na nosenie pásu alebo pásov, keď je to potrebné. 8. Vybavený s dvoma sadami CE certifikované PU ochranný výstroj"

Štítky: gay v osadenie, ktm motokrosové nohavice, hárem muž, pro motokrosové nohavice, enduro nohavice, shenzhen okqi, jazdecké nohavice, muž na koni lýtkové, 3 7v, čalúnená na koni pančuchové nohavice.


( 1 Hodnotenie )

Počet