AES Doprava Zadarmo 2ks 3,0 palca Námestie MAX LED Plášť, Pre Auto Svetlometu Čína Výroba

€31.42


Drahý Priateľ:

Vitajte na AES Obchode! Sme Guangzhou AES Co. S.r.o. a k výkonu povolania vo Auto Auto Príslušenstvo pre 17 rokov, štátu v Číne. Ponúkame vysoko kvalitné produkty s rozumnú cenu. Všetky výrobky sú dodávku zo závodu priamo. Ponúkame vynikajúce služby a rýchle dodanie. Ak ste spokojní s našimi výrobkami prosím nezabudnite nám dať päť-hviezdičkový pochvalu, Ak ste predajca alebo hľadáte obchodného partnera v Číne, akceptujeme OEM/ODM a my sa budeme snažiť vám čo najlepšie služby.Ak máte akýkoľvek problém, pls fell zadarmo sa na nás obrátiť ,ďakujem .Užite si nakupovanie čas !

AES 3.0" Tiguan U-Krúžok VIEDOL Plášť

A. Balík Obsahuje

2KS LED Plášť(bez projektor objektívu)

B. Výrobok Zobraziť

Veľkosť:3,0 palca Jednej Farbe:Biela /Modrá/Červená/Biela & Žltá

C. Výrobky Úvod:

1.Funkcia: LED DRL Angel eye Upínadlá, vhodné pre 3,0 palca projektor objektív, dekoratívne kryty svetlometov. 2.Vyrobené s dobrým spracovaním vody-galvanické pokovovanie technológie, tieto kryty sú veľmi hladké a lesklé, aby vaše auto vyzerať úžasné! 3. Pôvodné špeciálne nové desigh BMW štýl plášť anjel oči a svetlé odolné led čipy , upgrade higer úrovni pre vaše auto svetlometu. 4. 200 stupňov tepla odolnosť maska s vysokou kvalitou.5 hodín streľby spracovanie, nodeformation, č krívať. 4. Lesklý povrch s veľkou odrazu. Electroplate spracovanie v omniseal prostredí bez kontaminácie častice na povrchu. 6. Č vyblednutiu vypnutie po mnoho krát ruky trenie.(prosím, nie rub to ťažko, aj zabrániť tomu, aby utieranie s vodou, olej, atď.) 7. DIY znížiť vaše vhodné masky bez peelingu. 8. Dokonalé uchytenie na príslušné projektor objektív, univerzálny typ, 3,0 palca upínadlá pre 3,0 palca projektor objektív.

D. AES Factory

Naše Služby

1)OEM Výroba vitajte: Katalóg, Balík... 2)príklad objednávky 3)odpovieme vám na vaše otázky v 24 hodín. 4)Po poslaní, budeme sledovať výrobky pre vás raz za dva dni, kým sa dostanete na produkty. 5)Ak máte tovaru, vyskúšať si ich, a daj mi spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky o problém, kontaktujte nás, my vám ponúkame vyriešiť spôsob, ako pre vás.

Doprava

1)Sme sa loďou po celom svete prostredníctvom Vzduchu Pošta a Expresné služby. 2)Pre dispečing hladko a rýchlo, môžeme loď položky prostredníctvom iných dopravcov. Naše rozhodnutie je konečné. 3)správa, bude odoslaná na vás s sledovacie číslo a predpokladaný termín dodania po položka dodávaný. 4) Dodacia lehota a. UPS/DHL/TNT/FEDEX express lodnej dopravy zvyčajne trvá 4-7 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. b. EMS expresná doprava zvyčajne trvá 5-15 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. c. SPSR zvyčajne trvá 7-20 pracovných dní do Ruska. d.Air mail zvyčajne trvá 7-25 pracovných dní, Ázia, Západná Euro, severnej Amerike, a 15-45 pracovných dní, Južná Amerika, Rusko, Stredný Východ, Východná Euro.

Návrat Politiky

1) Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné. 2) Vrátenie/výmenu žiadosti je k dispozícii v rámci jedného týždňa po položku prijaté. 3)Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie materiálu. Položky vrátil sa bude testovať.

Spätná väzba

1)Sme záleží na spokojnosti zákazníkov rastie. Preto, vaše pozitívne spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2)Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. 3) Prosím, kontaktujte nás PRED odchodom, negatívny/ neutrálne spätnú väzbu,budeme s vami spolupracovať na riešení akéhokoľvek problému.

Štítky: 130 mm baldachýn, 1837 štvrťrok, 5 1 kožušinový kabát, 196cc tuning, 42 jazykoch, 4xxl šaty, 130led svetlo, 18250a nozzl, 250 ml kĺbov.


( 0 Hodnotenie )

Počet