2020 Najnovšie Mobil Svorka Mobilný Telefón Svorka Smart Clip Držiak, Rukoväť Držiak pre PS4 pro pre PS4 slim Radič Dropshipping

€4.78


modname=ckeditor

2020 Najnovšie Mobil Svorka Mobilný Telefón Svorka Smart Clip Držiak, Rukoväť Držiak pre PS4 pro pre PS4 slim Radič Dropshipping Kompatibilný Model : 2020 Najnovšie Mobil Svorka Mobilný Telefón Svorka Smart Clip Držiak, Rukoväť Držiak pre PS4 pro pre PS4 slim Radič Dropshipping 1.Pred shippping každej položky sa budú testovať dobre. Môžeme to urobiť : 1,kontroly Kvality:Všetky video hry, náhradné diely musia byť testované v našej profesionálnej QC tím. 2,Dodacia lehota: doba 1 až 2 pracovných dní. 4,Po služby:podporovať kvalita prvý, princípu priority zákazníci. 5,model Výrobku: ponúkame všetky druhy náhradných dielov a príslušenstva, napríklad pre xbox360,Sony,Pre Nindtendo a tak ďalej. 6,Informácie: Sme zdieľať najnovšie informácie o video hry, náhradné diely pre všetkých našich zákazníkov. 7,Sme veľkoobchodný a maloobchodný dodávateľ pre video hry aspoň 7 rokov, máme bohaté skúsenosti.

Funkcie:

To môže byť pripojený a pevné linky a na PS4 Ovládač, a zažijete viac zaujímavá hra .Teleskopická svorka dizajn, maximálne kompatibilné s 5.7 cm mobilného telefónu .Žiadny kábel.Uhol nastavenie funkcie, nastavovanie uhla až 270 stupňov, hráč môže byť upravená tak, aby ich väčšina pohodlné anjel na hranie gameFor pohodlné použitie, môžete použiť svorku a radič ako mobilný telefón stojan

Popis :

Vhodné pre PS4 Radič Položky: Herný ovládač Držiak Materiál: plast

Package zahrnuté:

1 x Herný ovládač Držiak

Pre Radič nie sú vrátane . Poznámka: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

PS:

Dropshipping objednávky sú prijímané , ak až 100-200pcs qty môžete kontaktovať zľava tým, opustiť svoj whatsap a e-mail thx.

Štítky: analógový stick, celulares hra, telefóny celulares, gamepad telefón, Gamepad, ovládanie pubg, telefón spúšť, titán jazyk, L1 L2, d pad ps4.


( 0 Hodnotenie )

Počet