Vysoko kvalitná Značka, NOVÝ 14" 350 mm Ručné Laminovanie Stroj Foto Vinyl Chrániť Gumy, Chladné Laminator

€41.47


14In 350 MM Studené Laminovanie Stroj

Táto zima laminator môžu vzťahovať studenej stlačte procesu na pokrytie grafika s studené laminovanie film, ktorý má dobré konzervačné nepremokavé a vynikajúci výkon. Prostredníctvom procesu laminovanie, grafika sa čerstvé, stálofarebné, non-žltnutiu. Táto metóda je v súčasnosti široko aplikovaný v svadobné fotografie, striekanie a natieranie, ako aj montáž plagátov, reklamné fotografie, knižné, dokument, kaligrafie a maliarstva, pozvánky a ďalšie.

Hlavné Funkcie : Ručné, bez elektriny vyžaduje Úplne nové, mäkké gumené valčeky, hladký povrch, aby film dostať bez vrások a odchodu Nastaviteľné kolieskové miesto vhodné pre rôzne hrúbky materiálov Vysokej kvality/vysokej presnosti studenou laminator skladací stôl pre jednoduché skladovanie Mimo protišmykové gumené nohy robustná desktop použitie, nízka hmotnosť a jednoduché použitie Maximálne Laminovanie Šírky 14In(350 MM) Maximálna Laminovanie Hrúbka 0.4 V(10 MM) Valec priemer 2.4"(61.5 CM) veľkosť balenia 50x32x19cm Hmotnosť 24.2 LB(10.9 KG)

Štítky: vymazať, studená štýl, laminované oceľový drôt, klapky gumy m8, studená oceľ knive, veľké laminator stroj, photoetch, circut, nastavenie nástroja, bulík sacie.


( 0 Hodnotenie )

Počet