Mäkké Psa Ústie Nastaviteľné Psa Ústie Ľahký Gumy Psa Papuľa Stop Hryzenie Bezpečný Tréning Anti Prestať Štekať Supplie

€2.92


Mäkké Psa Ústie Nastaviteľné Psa Ústie Ľahký Gumy Psa Papuľa Stop Hryzenie Bezpečný Tréning Anti Prestať Štekať Dodávky

Popis produktu: Materiál: pp+mäkkej gumy Veľkosť Úst dĺžka Úst obvod Č. 1 6typ 22 cm Č. 2 7,5 cm 26.5 cm Č. 3, 8 cm 28 cm Č. 4 9 cm 31.5 Č. 5 12 cm 35 cm Č. 6 13 cm 41 cm vlastnosti Produktu : 1. Jedinečný priedušný dizajn robí domáce zvieratá spustiť viac hladko a pohodlne 2. Nastaviteľný popruh dizajn, veľkosť môže byť upravená podľa aktuálnych podmienok, Nie je ľahké spadnúť 3. Materiál je mäkký kremičitý gél, je silné húževnatosť, pevnosť a trvanlivosť bez poškodenia pet koži, 4. Tam je mäkké silikónové podložky dizajn v pred nosom, ktorý dokáže účinne chrániť pet proti oderu spôsobenú úst kryt Balík obsahuje: 1 x Pet ústie Poznámky: 1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Pripomienky: 1) Ako vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr. Vďaka! 2) Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby. Platby: 1) Všetky platobné je chránený Viazaný, a vaše plné platby by mali byť prijaté do 3 dní. 2) Platba sa uvoľňuje po potvrdení dodania. Doprava Položka: 1), Sme loď, že všetky naše položky po celom svete Čína príspevok air mail , EMS,alebo DHL. 2) Doprava v Číne post air mail(hmotnosť do 2 KG )je zadarmo, zvyčajne to trvá 10 až 30 dni, aby sa dospelo. Poštovné podľa EMS ,DHL (pre veľké objednávky alebo hmotnosť je nad 2 kg) bude účtovaný expedičný poplatok. To trvá 5-7days, aby sa dospelo. To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie alebo dovolenku alebo počasie problém. 3) položka budú zaslané po stránke overené, platba do 24 hodín. Na odovzdanie dátum je 5-7 pracovných dní. 4) Budeme vás poslal sledovacie číslo, keď sme sa po vaše položky, skontrolujte Prosím, či je a buďte v kontakte s vaším miestnym úradom. Kontaktujte nás: 1) Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať na TradeManager (členské ID: ) alebo ukončenia správy. 2) úprimne dúfame, že nájdete to, čo sa vám páči, tu a spriateliť sa s vami. Ďakujeme za vašu podporu! Pekný deň!

Štítky: výcvik agility psov, veľké služobného psa, papuľa desivé, handričkou psa, muzzl, mackie búšiť 10, pes token, anti brechot psa, cosplay gaara, muži robot.


( 1 Hodnotenie )

Počet