Nový volant tlačidlo Pre KIA Sportager volantu, Audio kanál a Konštantnú rýchlosť plavby tlačidlo ovládania hlasitosti prepínanie

€7.03


Popis Výrobku:

Stav:100% Nové.

100% testované factory

Poznámka:Jednoduchá Inštalácia Profesionálna inštalácia je Vysoko Odporúčané.

Upozornenie: To mať rôzne modelu a aplikovať rok v inom trhu.

Prosím comfirm častí číslo, pred nákupom.

Priama náhrada

Všetky fotografie výrobkov sú pre demonštračné účely.

Toto Je Aftermarket Náhradný tovar, ale Nie je Legálny.

Upozornenie :

1. Máme dva typy drôt popruhy, jedno je obyčajný drôt postroj (vhodné pre nevykurované volant), a vstupného portu je 12pins ; iné je vykurovací vodič postroj (vhodné pre vyhrievaný volant), a vstupného portu je 14pins .

Prosím, informujte sa špirála kábel vstup pred nákupom, a potom vybrať správny produkt kúpiť, ďakujem!

2. V roku 2015 rok auto má rozdiel zástrčku s našimi je kábel pripojte , Prosím, pozornosť 2015 roka auta , hodiny jar rozhranie je dĺžky, ako je náš kábel zapojte . Nechcem vhodné 2015 rok v aute. Obchodné pravidlá: kúpiť tovar, prosím, prečítajte si pozorne pred vykonaním objednávky.

3.Kupujúci musí skontrolovať auto je novo inštalácie, DVD, GPS player . Pretože na pravej strane cruise tlačidlo potrebovať DVD prehrávač na podporu .Tam je "volant nastavenie" na Hráča .

4. Ak ste nastavenie funkcie na hráča , budete musieť potvrdiť volantu ovládacie kábel konektor na zadnej strane DVD prehrávač bol pripojený volantu .(Normálne , DVD prehrávač nepodporuje, spojte sa !)

5. V niektorých krajinách je to potrebné rewiring po pripojení prehrávača diskov DVD.

Štítky: tlačidlo kia, kia rio, cruise control, sportag, kia ráno volant, plavba kia sportage, tlačidlo tempomat k2 kia, ovládanie kia, kia sportage logo, šiť volantu, semiš.


( 2 Hodnotenie )

Počet