Behogar USB Elektrické Pohár Hrnček Vykurovacieho Zariadenia Káva, Mlieko, Čaj, Káva Teplejšie Mat Podložky Dráha pre Domáce Kancelárske Školské potreby

€5.62


Ďalšie Produkty:

Behogar Prenosné USB Elektrické Pohár Hrnček Vykurovacieho Zariadenia Káva, Mlieko, Čaj Teplejšie Mat Podložky Dráha pre Domáce Kancelárske Školské potreby

Podrobnosti:

Žiadne ďalšie starosti o vaše káva dostáva za studena!

Tento hrnček na podložku možno udržať pohár v teple, v chladnom počasí, užite si chutné mlieko, káva, čaj, teplé kakao, ideálny pre zimné použitie

Tvar je vynikajúca a pekná, ktoré môžu chytiť vašu pozornosť, malé rozmery, jednoduché tote a vziať kamkoľvek

Hladký povrch bez nuly na váš nábytok, aby vaše pulty, stoly a iný nábytok povrchu jasné, upratané a zaujímavé

V porovnaní s inými plug v hrnček teplejšie, cez USB rozhranie pripojiť pohodlne do akéhokoľvek USB-kompatibilné zariadenia, ako sú notebooky, cestovné nabíjačky alebo iné USB zariadenia

Špecifikácia:

Materiál: železo, hliník

Veľkosť: 12,5 x 12 x 2,5 cm/4.92 x 4.72 x 0.98 palec

Hmotnosť: 87g

Napájanie: USB

K Dispozícii Štýl: A, B, C

Povedzte nám, prosím, požadovaný štýl, keď si ju kúpite, alebo iný pošleme na to náhodne.

Package:

1 x Pohár Ohrievač Pad

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: elantra pohár dráha, dráha hrnček, pohár mat, usb pad ohrievača, šálku kávy teplejšie usb, káva hrnček teplejšie, dráha roztomilý, sakura plesne dráha, korok hrnček tácky, hrnček teplejšie.


( 0 Hodnotenie )

Počet