Flexibilné Paracord Káble Pre Gameing Mechanické Klávesnice Kovové Plug HUB Notebook S Techflex Typ C Micro Mini USB Vysokej Kvality

€10.74


Prosím, prečítajte si podrobnosti opatrne!!! Storno podmienky a reklamácie nebudú akceptované po jeden deň objednania!!! Ak nie je reakcia po jeden deň na objednanie, budeme robiť podľa predvolené možnosti. (Predvolená farba je všetko čierne, kovové hlavu, Typ C interface) kovové rozhranie nie je kompatibilný s úzkymi alebo hlboké rozhrania, a teplo shrinkable trubice môže byť kompatibilné so všetkými rozhraniami. Kábel je pomerne hrubé, prosím, nákup klávesnice s drážka pre kábel opatrne! ! ! Farba môže byť prispôsobená vašim potrebám.(Len obmedzené na niekoľko farieb v detailoch. Prosím, skontrolujte podrobnosti podrobnosti.) Vojenské štýl taktické paracord kábel myši, udržuje paracord blízko na núdzovej pripravenosti a zároveň poskytuje štýlové kmeň úľava pre váš USB dátový kábel Detaily:

Názov: Mechanické klávesnice jar / špirála dátový kábel

Špecifikácia: priemer Drôtu: 5 mm (0.2 inich)

Materiál: 4-jadro kyslíka zdarma-medený drôt

Flexibilita: Mierny (nadmerné úsek ovplyvňuje pružnosť)

Výrobný cyklus: cca 10 dní

Použiteľné rozhranie: Mini USB, Micro USB, Typ-c, USB-B (všetky sú USB 2.0) Balík obsahuje: Vlastné tlač monochromaticky: Poskytuje rozhranie typu, farby informácie a obrázky z klávesnice rozhranie ako (Klávesnica rozhranie------solid farba 11-------počítačové rozhranie)

Vlastné Farby Zápasu: poskytnúť rozhranie typ, farba informácie o každý bod a obrázky klávesnica rozhranie ako (Klávesnica rozhranie------jednofarebné 6 (iba biele)------(iba biele)na tuhé farba 11-------počítačové rozhranie)

Štítky: pet sleev, usb cgarger, Paracord, metal slug nádrž, náramok paracord, klávesnica mechan, mini micro usb panel mount, mechanické klávesnice kábel micro, myš paracord, mamba bezdrôtové.


( 2 Hodnotenie )

Počet