Booster 12V svalov masáž zbraň / vibračné hlboké liečby tela / zbraň masáž

€132.32


FAQ

1. Otázka: Je nejaká zľava pre objemné objednávky?

Odpoveď: Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Ak potrebujete viac informácií alebo si chcete prispôsobený produkt,

e-mailom, môžete nám alebo nás kontaktujte Trademanager, odpovieme vám do 24 hodín

(okrem dovolenku).

2. Q: Všetky obrazové sú skutočné fotografie?

A: obraz všetkých produktov, ktoré predávame sú 100% reálne strieľať. Ak chcete, aby sa náš obchodný zástupca, môžete spolupracovať s našou spoločnosťou. A ak budete predávať naše produkty a dosiahnuť, aby $500, môžete získať high-definition reálny obraz.

3. Otázka: Ako sa o kvalitu produktov?

Odpoveď: Milý priateľ, prosím, nebojte sa o kvalite. Naša spoločnosť je hlavným výrobcom produktov v Číne, náš výrobok, sú vyvážané do viac ako sto krajinách po celom svete. Náš technický personál vám test na všetky výrobky, uistite sa, že každý zákazník môže získať výrobky s vysokou kvalitou.

4. Otázka: Čo ak som nespokojný s výrobkami?

A: Keď ste dostali produktov, bez ohľadu na to, čo problémy, ktoré máte, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problém, až kým nebudete spokojní.

5. Otázka: Prečo logistiky sú tak pomaly, aby niektoré krajiny?

Odpoveď: Všetky naše produkty majú malý zisk, a rozhodli sme sa relatívne ekonomické a rýchly spôsob, ako vyjadriť dodanie, zvyčajne to trvá o 15-35 dní vo väčšine regiónov sveta, len niekoľko vzdialených oblastiach, potrebujú viac času pre dodanie, prosím, trpezlivo čakať. Ak ste v naliehavú potrebu našich produktov, môžete si tiež vybrať, DHL,FedEx,TNT,UPS,EMS, ale mali by ste zaplatiť príslušné Logistické poplatky. Dúfam, že sa vám môže porozumieť. Ďakujem.

6. Otázka: Aká je vaša záruka a po-predajný servis?

Odpoveď: Produkty sa poskytuje záruka na jeden celý rok (kontrola a oprava služieb) od dátumu nákupu, Sme zodpovední za akékoľvek poškodenie výrobku(nie sú poškodené všetky chemických faktorov) a ak kvality problém sa stane, budeme výmenu poškodené jedno pre vás. Avšak, možno budete musieť vrátiť poškodený jeden k nám a zaplatiť náklady na dopravu.

Spätná väzba

Sme apprecated pre vaše nákupy v sotre, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám 5 star.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: masáž svalov zbraň, zbraň orbeez, horn masáž, zbraň massag, booster e masáž zbraň, starostlivosť o telo masáž, vojny lightsaber, na masáž zbraň, zbraň profesionálne masáže, pištoľ hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet