200PCs/Veľa z Nehrdzavejúcej Ocele Štipku Kauciu á Cca Predáva Veľa Otvor 3X5 MM

€16.81


Vitajte v našom obchode:)

Z nehrdzavejúcej Ocele Štipku Kauciu,kórejčina, pokovované, rôznych veľkostí pre výber, viac farieb na výber, , Otvor:Cca 3x5mm, 200PCs/Veľa, Predáva Veľa

Č:180606185443

Hmotnosť:gram

Veľkosť:

Viac položiek

doprava

Odpoveď: 2-5 dní na spracovanie poslať z vášho tovaru po zaplatení je schválená pre máme veľké zásoby na ruky. B: doprava Zadarmo obyčajnou poštou, ak celková hodnota tovaru je $50 alebo viac, nechajte správu predávajúcemu, ak si objednáte,zašleme tovar express (DHL,UPS alebo EMS ).Podľa 50USD, zašleme letecky.

platba v Súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, Paypal, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Oznámenie Po obdržaní tovaru, pls opustiť godd ohlasy na naše nás, ďakujeme vám, budete mať zľavu ďalšej objednávke. pls dont open sporu, môžete (1) Vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie, alebo výmenu v rámci 30 dní. (2) vrátime všetky peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vrátenie tovaru.

Štítky: podpätky sandále viazané, kabelka pás 64 cm, palivový filter a6 tdi, kabelka puma na hrudi, kabelka malé pohode, kabelka slamy zara, displej mi hodinky, kabelka jar taška, kabelku zrkadlo mačka.


( 0 Hodnotenie )

Počet