20PCS Anti Skus Ocele vlasec Oceľový Drôt Lídrom S Otočným Rybárske Príslušenstvo Viesť Core Vodítku Rybárske Drôt 15 CM-50 CM

€4.68


Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti Produktu: *1. Ideálny pre použitie v slanej alebo sladkej vode. *2. Barel otočný na dne a modul otočný na vrchole. *3. Dobre spolupracuje s bucktails, spinner návnad a crankbaits a mnoho ďalších lákať návnad. *4. Vyrobené z nerezovej ocele zabezpečiť dlhodobú pevnosť a spoľahlivosť. *5. Existujú 4 rôzne veľkosti vyberať.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na www.tantra-egypt.sk sú spracované Alipay.

Štítky: otočný sumec rybolov, kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele drôty, ryby oceľový drôt, anti skus, kríž otočný rybolov, ryby leader, Oceľový Drôt, nylon potiahnuté z nehrdzavejúcej ocele drôty leader, vise otočný rybolov, vodca drôt.


( 1 Hodnotenie )

Počet