Beautilux 1pc 4D Socha Plastelíny Guma Soak Off Gél lak na Nechty Nechty Umenie Dodanie 10g

€3.57


PODMIENKY A SLUŽBY

1.Dane a Clá: Všetky naše produkty ceny neobsahujú Dane a Clá. Pozemok dostanete, môže byť potrebné zaplatiť dovozné dane alebo poskytnúť dovozné doklady, ako rôzne krajiny majú rôzne pravidlá, nie sme schopní zistiť pravidlá vo všetkých krajinách. Budeme nenesie žiadnu zodpovednosť v prípade, svoj pozemok je vrátený/ nie je dodaný z dôvodu odmieta platiť dane, tak pred nákupom, pozrite si prosím pravidlá svoju krajinu a myslím, že dvakrát.

2.Bez návratu služby: Pre zákazníkov z U. S. A, KANADA, AUSTRÁLIA, SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO, FRANCÚZSKO, ŠPANIELSKO, NEMECKO, RUSKO, BRAZÍLIA, IZRAEL, južná KÓREA, SAUDSKÁ AURABIA, U. A. E, POĽSKO, NETHERLAND, TALIANSKO, ponúkame zadarmo návrat servis. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, NIE sú len ich zahodiť a prosím, uplatňovať bez návratu, proces je:. Otvorenej Vybrať tovar vrátiť Vybrať miestne bez návratu Na iných krajín, ako je uvedené vyššie, prosím, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy s produktmi, ktoré ste dostali, vďaka.

3. Poštovné a Dodania: Obvykle sme sa vyslať vašu zásielku do 3 pracovných dní, odhad dodacia lehota je, ako je to uvedené nižšie:

Pri objednávkach nad 200 eur, vám môžeme zaslať do express service (FEDEX), budete musieť zaplatiť vlastnú daňovú, budeme vás kontaktovať pred odoslaním tovaru, ak nesúhlasíte s daňovým, budeme samostatné objednávky do niekoľkých balíkov.

4. Spätná väzba & sporu: veľmi ceníme, že ak by ste nás nechať 5-hviezdičkový poznámky ak ste spokojní s našimi výrobkami. Ak existuje akékoľvek unsatisfaction, prosím, kontaktujte nás pred otvorenej a zanechať negatívne komentáre, vždy máme riešenie lepšie, než toto.

5. Kontakt:, Ak máte nejaké otázky, môžete nás kontaktovať na www.tantra-egypt.sk správy, alebo pošlite nám e-mail: [email protected]

Štítky: gél lak venalisa, gél lak na nechty, uv žiareniu, , nail art, Dazz, Gel Polish, Gél lak, dh nechty, sxc svietiť polygel auta, uv gel, moyra nail art.


( 3 Hodnotenie )

Počet