Motorizované rolety s vekom 100-240V a batérie motorových vybrať, 1,4 m - 1.6 m šírka veľkosť prispôsobené

€165.40


Ako urobiť vaše vlastné veľkosti objednávky? Po uskutočnení platby,prosím, druh poznámkou všetkých vaša objednávka detail, ako je to uvedené nižšie: a). Vlastné veľkosti: šírka x výška b). motor na ľavej alebo pravej strane (zvyčajne v pravej strane, ak nie poznámka) a c). Koľko kanál, diaľkové potrebujete? máme 1/2/6/16 kanál vybrať d). Prosím, druh poznámka vzdialenej batérie je potrebné, aby si kvôli leteckú prepravu obmedzenia, a prosím, použite CR2032, 3V tlačidlo batérie pre diaľkový ovládač. Textílie voľby: Ako merať svoj blind veľkosť? Prevádzka video: 1. Programovanie video: 2. Nastavenie obmedzenia pozície pre 25 mm rúrkové motorových zamknutom: 3. Zmenu smeru na diaľku s 25 mm rúrkové motor: 4. Vymazať všetky kódy na diaľkové: Balenie detail: 1. Elektrické zamknutom x 1set 2. Rukoväť vzdialený x 1pc 3. Držiak (1m s 2 ks držiak) x 1 sada 4. PVC box chrániť slepé x 1pc odstraňovanie Problémov: Upozornenie:

Služby

Veľkosť: Customed

Zadarmo montáž

Warrranty: 5 rokov na motor,ale budete musieť zaplatiť nákladnej reapird vaše motorové,1 rok pre vzdialený, dáme vám zadarmo vzdialené a stačí zaplatiť nákladnej dopravy.

Package detail: štandardné canton

Výrobu čas: Asi 5-6 dní

Dodanie detail: do 15-25days

Poznámka : všetky rolety sú vlastné veľkosti, nie je možné vrátiť, pokiaľ nie je kvalita problém nemožno použiť, nič viac.

Feeback

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme

FAQ

1. Otázka: Ako by som, aby moja customed veľkosť okna zamknutom?

Odpoveď: Len výber najbližšej veľkosť a prerobiť svoju veľkosť znovu potom, čo ste zaplatiť za objednávku

2. Otázka: Môže to uchytenie na stenu, alebo strop ?

Odpoveď: Áno, je možné uchytenie na stenu a strop.

3. Otázka: Môže ovládať pomocou wi-fi,ako App a Android ?

Odpoveď: Áno, všetky naše sunnyhome žalúzie môžu spojiť s niektorými wifi radič, ktorý je kompatibilný MHz433 vzdialené ,App a Android,ako Geeklink, Orvibo, Broadlink RM Pro atď..

7. Otázka: Ako dlho na svoje výrobky záruku?

Odpoveď: 5 rokov na motor,ale budete musieť zaplatiť nákladnej reapird vaše motorové,1 rok pre vzdialený, dáme vám zadarmo vzdialené a stačí zaplatiť nákladnej dopravy.

Štítky: uaz žalúzie, ori a nevidiacich, cortina valček, záves motora, slepé okno, motorizované zamknutom, mylar navi odtiene, bat hračka, draded vertikálne žalúzie, zamknutom tkané.


( 4 Hodnotenie )

Počet