Kórea Dr Jart + Omladzujúci BB Beauty Balzam Silver Label SPF 35/PA++ Zubov Nadácie 40ml Vytvoriť Prírodné Nahý make-up

€12.56


Dr. Jart + Omladzujúci BB Beauty Balzam Silver Label SPF 35/PA++

Dr. Jart+ Omladzujúci BB krémy, vyhladenie prášku poskytuje plné pokrytie na pokrytie malých kazov na pokožku a pobytov na dlho trvajúce. Úľavu a Citlivú Pokožku : Nie je potrebné extra sun block krém a poskytuje vašej pokožke úľavu a dobrý pocit na celý deň.

Funkcie

Multi-prospech tónované BB krém Funkcie svetlo béžová odtieň s mierne žltým podtónom Formulovaný s prírodnou Bariérou Komplex na posilnenie pleti hydratačné bariéru V zmesi s Paracress Kvet Extrakt pre anti-wrinkle účinok Podávaný s jemným, vyhladenie prášok poskytovať úplné pokrytie Ponúka ochranu proti UV žiareniu s SPF35/PA++ Obsahuje Hyper Mäkké Polymér, aby sa zabránilo farebné zmeny pokožky & udržanie čistej pleti Vytvára ešte, mäkký, hladký, žiarivý & bezchybnú pleť Bez konzervačných látok, parabény, formaldehyd & tar farbivo

Ako Používať:

Po základnej starostlivosti o pleť rutinné, vezmite malé množstvo a uplatňovať v celej tváre, krku a dekoltu. Pat jemne absorbovať. Pri použití sun cream, uplatňovať pred BB krém. Odporúča sa, aby ste znovu žiadať 1~3 krát, ak ste aktívny vonku na dlhé hodiny.

BB Balzam Pred VS Po

Zubov, UV Ochrana a Hydratačné SPF 35 / PA++ # Bielenie a ochranu životného prostredia stres & UV žiareniu. Nie je potrebné extra sun block krém a poskytuje prírodný vzhľad a jednoduchosť. Nie je sa vzťahuje iba problémy sopt, aj citlivú pokožku. # Celý Čas bestsellerom pre Problémových & Citlivú pokožku # Bezpečné pre problémových typ pleti Originálny Strieborný Štítok BB Krém # Zubov a široké spektrum UBA/UVB Ochrana : Multi-funkčné Krém: bielenie a ochranu životného prostredia stres & UV žiareniu. Je vaša pleť vyzerať prirodzene.

Štítky: skryť, bb, modrý lesk make-up, cc krém kórejského, cosmet, masku na tvár pack, bb svietiť auta, foundat, japonský make-up balenie, ložisko ihlové 32.


( 2 Hodnotenie )

Počet