Lefon Telefón Kroky Počítadlo Shaker Wiggler Chôdza Swing Krokomer Kefa Krok pre Pokemon Ísť Auto návrh Na Walkr Google Fit

€7.79


Lefon Telefón Kroky Počítadlo Shaker Wiggler počítadlo Chôdza Swing Krokomer pre Pokemon Ísť Auto návrh Na Walkr Google Fit

Špecifikácia :

Názov produktu: Č MAGNET mobilný telefón shaker

Swing typ Zľava doprava swing

Napájanie: USB napájanie

Produkt materiál: Premium ABS + Kov

Veľkosť: Dĺžka: 4.7 palcový(12 cm) ,Výška: 6.1 palcový (15.5 cm), Šírka: 3,5 palcový(9 cm)

Typ telefónu: Vhodné pre telefóny až do 3,4 cm (9 cm) široká

Produkt príslušenstvo: USB nabíjací kábel

Popis :

-Automatické Kroky Zarábať Zariadenie - Odporúča sa pre tých, ktorí chcú zvýšiť počet prechádzky! Zvýšenie kroky aplikácie, napríklad pre Pokemon ÍSŤ (Dobrodružstvo Sync), pre Walkr, pre Google Fit, a ďalšie.

-Počítadlo krokov Príslušenstvo Kompatibilné pre Pokemon Ísť Mobil Krokomer - Môže byť shaked automaticky a budete zarábať na 8 000 až 10 000 krokov za hodinu ľahko! Ako si zarobiť viac ako 30 km kroky počas spánku (cca 6 hodín) počas spánku, zabezpečenie sladkosti a násadových vajec stať veľa zábavy.

-Podpora model - Vhodné pre rôzne pre Inteligentné Telefóny. pre smartphone (iPhone X / XS / 5C / 6/7/8/8 Plus, Galaxy, Android, rôzne iné korešpondencie).

-Nie je magnet - (nie je magnetická sila vplyv na smartphone), kov, plast, port USB kábel. Použite USB napájací adaptér 5V/2A alebo menej. Pre bezpečnosť, nepoužívajte USB napájací adaptér s veľkým príkon.

Poznámky:

1.Prosím, použite pravidelné napájacieho adaptéra (5V/2A).

2.Pri používaní krok počítadlá prosím pripojte na PC.

Balenie Obsahuje:

1 x Mobilný Telefón Počítadlo Krokov

1 x USB Kábel

1 x Manuál Inštrukcie

1 x Počítadlo Krokov Pomocné Nohy

Automatické Shake Telefón Wiggler Zariadenia

Štítky: počítadlo riadok, obväz držiaka telefónu, squirtle top, pokemon, iphone 5 tote, držiak telefónu, aplle iphone stojan, shaker, flexibilné video telefón majiteľa, kreatívne telefón swing.


( 5 Hodnotenie )

Počet