Dekoračné Obliečky Na Vankúš 45*45 Nordic Bavlna Plátno Maroko Všívaných Strapec Gauč Sedadlo Auta Posteľ Vankúš Home Art Jesenná Výzdoba

€10.71


Vážení Zákazníci, Budeme off z 1. Február - 20. Február pre Čínsky Nový Rok Dovolenku, objednávky počas tohto času budú odoslané prostredníctvom Feb 21st, Ďakujeme za vašu trpezlivosť!

Gauč Dekoratívny Vankúš Vankúš

Maroko Štýl Bavlna Pletené Strapec Vankúš Vankúš

Materiál: bavlna plátno a strapec Popis: Nie vrátane výplne, vankúše vzťahovať LEN na Vankúš Špecifikácia: Vankúše veľkosť 45X45CM/30CMX50CM Ručne vyrábané predmety, môže mať 2 až 3 cm(asi O 0,8 v~1.2 v) rozdiel. Starostlivosť Výučby: Stroj alebo Ručné Umývanie, nie Bielidlá, Teplé Železa v prípade potreby Použiť: Vankúš & Vankúš a Gauč Kryt & Vankúš & Vankúš & Vankúše Zdobiť a Vlastné Vankúše

Vzory na predaj

Stolička Vankúš Nordic Moderného Domova

Doprava

Budeme loď poradí, v 1-3days po vašu platbu. Pozemok bude trvať asi 15-60days cez post mail vám, podľa rôznych krajín. Prosím majte trpezlivosť pre parcely s mnohými vďaka.

Spätná väzba

Je to tak pekné, aby ste nás nechať postive spätnú väzbu (5 hviezdičiek) na vašej objednávke, ak ste spokojní položiek a služieb, preto je veľmi dôležité, aby nám poskytnúť lepšie služby pre všetkých z vás, našich rešpektovať zákazníkov. A ak nie ste spokojní tovar alebo službu, kontaktujte nás, pomôžeme vám hneď ako to bude možné.

Vráti

Budeme akceptovať vráti, ak dostanete nefunkčný alebo zlej kvality položku a zašleme vám celú sumu.

Viac Hot Položky Môžete Tiež Rád

null

null

null

null

Štítky: pre domáce, kožušiny vankúš 40x40cm, kustuv vankúš, muži maroko, hodiť vankúš rock, grand váza, umelecké dekoratívne vankúše, vankúš 4540, brokovnice, pištole, nes posteľ kryt.


( 5 Hodnotenie )

Počet