Handpainted Abstraktné Nôž Kvety, Olejomaľba Na Plátne Maľovanie Na Stenu, Umenie, Ručné Maľby Veľký Salón Dekorácie Bez Rámu

€17.37


To je 100% Ručne maľované olejomaľba Na Plátne, Cena nie je vrátane rámu. ak sa vám páči, maľovanie, rám, prosím, kontaktujte nás prvý. Akceptujeme všetky veľkosti a obrázky prispôsobenie,ak potrebujete, kontaktujte nás.Vďaka!

O nás:

Sme vysokej kvality dodávateľa ručne olejomaľby v Číne! Existuje veľa skvelých maľby umelcov tu. Milujú obrazy, žije a majú vynikajúcu kreativitu. Jednoducho robíme pre svoje obrázky a rôzne druhy štýl maľby ako abstraktné umenie ,príroda, atď. budeme tiež poskytnúť prispôsobenie sa o maľovanie a majú viac podrobností služby, ak potrebujete. Skrátka ,máme nielen vysoko kvalifikovaných umelcov, ale dať najnižšiu cenu podľa vašej požiadavky v rámci našich možností.Vďaka za váš čas agian!

O preprave:

Obrazy budú odoslané sa within37 pracovných dní po obdržaní vašej overené platby.Máme loď položka prostredníctvom e-Paket alebo Čína Príspevok Air Mail.Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie, môžete si vybrať, EMS, DHL,UPS,Fedex,atď, ale budete musieť zaplatiť poplatok . DeIivery čas závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvať 10-60days pre rôzne krajiny .PIease byť pacient na arrivel. Ďakujem.

FAQ:

Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal môj nákup? Odpoveď: Ak ste nedostali nákupe, prosím, buďte trpezliví.Váš nákup môže dosiahnuť vaše ruky v najbližších dňoch. Medzitým, prosím, kontaktujte lodnej dopravy po vašom boku, alebo nás kontaktujte na pomoc, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Ak váš nákup bol stratený, zašleme vám nový. Otázka: Čo mám robiť, ak obrazov som kúpil nemá rád? A: Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom Platformy Web Poštou alebo E-mail, budeme vyriešiť všetky problémy, ktoré s vami .Sme radi, že vám výmenu iní , ale kupujúci sú zodpovední za všetky prepravné poplatky. Otázka: Ako sa o vašom obchode poštovné spôsobom? Odpoveď: Predvolený Zadarmo Medzinárodných cien vyberieme poštových vzduchu parcela (Čína Príspevok, Hong Kong Post,Singapur, Poštou, E Paketov),bude tovar dorazil o 15 až 35 pracovných dní. Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie, môžete si vybrať, EMS, DHL,UPS, ale budete musieť zaplatiť poplatok.

Štítky: muž abstraktné wall art, dlhé obrazy na plátne, daimont maľba krajiny, ručné olejové farby, diamant farby, diamond nastaviť farby, Abstraktný Obraz, veľké abstraktné maliarske plátno, canva rám, nôž kancelárske potreby.


( 2 Hodnotenie )

Počet