100ml PTFE linkované Hydrotermálne Syntéza Autokláve Reaktora 3Mpa Vysoký Tlak, Trávenie Nádrž Lab Reaktora Dodávateľa

€47.10


100ml PTFE linkované Hydrotermálne Syntéza Autokláve Reaktora 3Mpa Vysoký Tlak, Trávenie Nádrž Lab Reaktora Dodávateľa

Funkcie:

1, z Nehrdzavejúcej ocele Vysokej kvality štruktúry, odolné a plynotesné

2, Elegantný dizajn, jednoduché ovládanie

3, PTFE vnútorné komory, aby sa minimalizovalo korózii

4.Materiál :304 nerezovej ocele shell,PTFE linkované

Špecifikácie:

1. Prevádzková teplota: 220 stupeň Naznačuje teplota: 180degree

2, Pracovný tlak: 3Mpa (rozchod) Naznačuje tlak: 2MPa (rozchod)

3, Kúrenie, chladenie hodnotiť: 5 stupeň/min

A pplication :

Hydrotermálne syntéza reaktora, tiež známy ako trávenie, tlak topenia bomby, hydrotermálne syntéza reaktora, vysokú teplotu a tlak, cievy, trávenie, PTFE vysoko-tlakové nádrže je v určitých podmienok teploty a tlaku, niektoré syntetické chemické látky dodávané reaktora. To je široko používaný nových materiálov, energie, environmentálne inžinierstvo a iných oblastiach vedeckého výskumu a experimentov, je vysokoškolskej výučby, vedecko-výskumné jednotky bežne používajú malé reaktorov.

metód prevádzky,

Reakcia znamená, a reaktora telo, a zabezpečiť, kŕmny koeficient je menej ako 0,8. Pri Katedre žieravé reakcie, keď chcete dať PTFE bush, môže len byť istí, rýchlovarná kanvica telo pred koróziou. Hydrotermálne syntéza reaktora bude umiestnený na kúrenie, v súlade s ustanoveniami rýchlosť ohrevu vykurovania na požadovanú reakciu teplota (menej ako požadované bezpečnostné teplota). Ukončenie reakciou bude, keď sa jej v pohode, ale tiež v súlade s ustanoveniami chladenie hodnotiť prevádzky, aby sa uľahčila a bezpečnosť reaktora život. Po potvrdení vnútri brušnej teplota pod bod varu rozpúšťadlá reakcie systému môže len otvoriť veko nádrže po následnej prevádzky.

Hydrotermálne syntéza reaktora po každom použiť na čistenie, aby sa zabránilo korózii.

Rýchlovarná kanvica tela, rýchlovarná kanvica tesnenie veka line venovať pozornosť čistote a zabránilo poškodeniu kože.

Štítky: autokláve hydrotermálne syntéza, autokláve reaktora, hydrotermálne syntéza, Komora, autoclav, 300 ml hydrotermálne autokláve, hydrotermálne syntéza autokláve tlak, autokláve tlak sterilizátor, reakčná nádoba, linajkované hydrotermálne syntéza autokláve reaktora.


( 0 Hodnotenie )

Počet