Handmade Svadobných Kytíc Gold Diamond Červené Ruže, Kvety Nevesta 's Vôňou Holding Umelého Hodvábu Kvetov Bridesmaid, W227Q

€18.71


Názov Produktu: Diamond Svadobné Kytice

Materail: Satin Kvet, Krištáľové Šperky, Diamantové

Máme štyri Rôzne Priemer: cca 15 cm, 18 cm, 21 cm, 24 cm obraz, Výška : 18 cm*25 cm(1-2cm chyba) Upozornenie: z Dôvodu na strane opatrenie prosím, aby trochu veľkosti, rôzne. Mierne kytice rôzne, tovar je viac pekná ako obrázok

Služby: O Nás: sme továreň, všetky položky sú skladom a s vysokou kvalitou. Ak potrebujete spolupracovať withus, prosím, kontaktujte nás O Veľkosti:

Kytica sa dodáva v širokej škále veľkostí a ružová farba výbery. Môžete prispôsobiť kytice ideálna veľkosť a farbu ísť spolu Nevesta je Ohromujúci Vzhľad!

O Obraze: upozornenie: Vzhľadom na fotografovanie osvetlenie a rozdiely v počítačovej obrazovky a rozlíšenie, farba sa môže líšiť.dúfam, že za pochopenie!

Asi Doručenia: Zásielky odosielané z Číny,zvyčajne je potrebné 4-8 pracovných týždňov. Rôznych situáciách, v differentcountries. medzinárodné dodávky vysoko závisí od počasia,sviatky,Zvyky kontrola,atd,prosím, počkajte na vašej zásielky trpezlivo.

Štítky: zlatý prsteň rose, zelené ruže umelé kvety, 24k gold rose, vlnené ruže kvet, artifici kvet, mama kvety kytice, slobody červená ruža, kytice bridesmaid, kytice mariage de, artifial kvety nevesty.


( 2 Hodnotenie )

Počet