GSM TRYSKA 08MPF 10MPF 120F 160F 234F 340F 360F 058F PRE FLEX VEDÚCI SMT vybrať a umiestniť stroj

€11.41


1. O Zásielke:

Bude robiť re - testovanie pre časti, ktoré sú prísne pred odoslaním.Bude loď v 1-3 pracovných dní po platiť na www.tantra-egypt.sk.Ako lodnej dopravy čase,zvyčajne to trvá 3-7 workding dní DHL/UPS/TNT/FEDEX. Ak poslať EMS, dodacia lehota bude trvá 15 až 30 dní

Prosím potvrďte svoj adresa je správny a je k dispozícii na www.tantra-egypt.sk skôr, než uskutočníte nákup. Akékoľvek non-prijaté položky spôsobené neplatná adresa registrovaná na www.tantra-egypt.sk zvyknutý dostať naše vrátenie peňazí alebo výmenu politiky.

Ako kupujúci, je to vaša povinnosť platiť daň, ak ste objednávku zo zahraničia. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.

2. Vrátenie a Vrátiť

Vrátenie sa žiada, vzhľadom k výrobku je rozbité, v osobitných podmienkach a vyššej moci, to bude akceptované do 7 dní po obdržaní zásielky. To musí byť informovaný pred vrátený tovar. Vyhradzujeme si právo odmietnuť akúkoľvek požiadavku, aby informovať predávajúceho dlhšie ako 7 dní. (Poznámka: vrátený výrobok musí byť vrátený v originálnom balení a musí byť v dobrom stave)

Všetky vrátený tovar musí byť oznámené raz vám Vrátenie náhrady a opätovné doručenie bude pokračovať po vrátené položky prijaté predávajúcim.

Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. A tiež platí pre druhého dodacie náklady.

3. Spätná väzba Politiky Vaše nákupné skúsenosti je pre nás veľmi dôležité! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Keď sa zobrazí položka, a spokojný s tým, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.A budete tiež získať 5 Skóre ohlasy. Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie s nami. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Štítky: nema8, 27v, smt machin, čip mounter, plochu pick a miesto, vybrať a umiestniť smt, trysky smt, 500f, SMT, juki tryska.


( 2 Hodnotenie )

Počet