2018 Nový príchod 10 ks veselú veľkú noc Seriál Vajcia Vyšívané škvrny žehlička na cartoon Motív Nášivka výšivky príslušenstvo

€3.23


Ako používať

(1). Sa výšivky opráv a nohavice(oblečenie/tašky/topánky/knihy/iné plavidlo), ktorý bude žehliť na.Príprava železa.

(2). Čistenie časť, ktorá sa bude žehliť na.Dal patch na pravej strane.Dajte strane s tepelné tesnenie podklad priamo na nohavice.

(3).Upraviť tempreture železnej na suiable stupeň.Žehlička náplasť na účinnosť dozadu a dopredu asi 15 sekúnd.

(4). Po patch zmení zima,skontrolujte, či je pevne stanovená.ak nie,skúste to znova vo vyššie rovnaké spôsoby.

(5).Zásielky: doprava zadarmo cez Čína Príspevok Air Mail, to zvyčajne trvá 15 dní, do väčšiny krajín, môže to trvať niekoľko dní viac, keď majú prísne colné kontroly.

Hlavné Úvody

@ Žehlička na/šiť na Appliques . 10 ks/veľa

@ veľkosť: pls pozri obrázok

@ Zásielky: Min.Aby USD12.00 v mojom obchode (zmiešané položky sú prijateľné) bude doprava zadarmo cez Čína Príspevok leteckou Poštou trvá zvyčajne 10-25 dní, do väčšiny krajín,môže to trvať niekoľko dní viac, keď majú prísne colné kontroly.

@Obrázky sú všetky foto-nastrieľal pod prirodzenom stave,ale farba je predmetom skutočný objekt výrobkov, ako farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na monitory

Štítky: zajačik veľkonočné nášivka, vajcia patch, cartoon žehlička na patch, jedlo patch, bunny patch, roztomilý patch, embroid patch, veľkonočné železa nášivka, thermo transfer, látky na patch.


( 2 Hodnotenie )

Počet