KOLIESKO RIM CENTRUM ČIAPKY pre Nissan Altima Teana 2004 -2007 40315-9Y100 Hub kryt

€19.20


O spore a spätnej väzby: Ak dostanete časť, ktorá nie je v pracovnom alebo nefunkčné ,obráťte sa prosím s predajcom po prvé, posielať správy vysvetliť problémy, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy, prosím, nedávaj zlú odozvu priamo

bez akejkoľvek komunikácie. Ak ste si kúpili položka omylom, prosím, vyberte si osobné dôvody. Ak ste spokojný s našou súčasťou, prosím, dať 5 hviezd na nás, budeme veľmi vďačný za vašu dobrú spätnú väzbu a môžete získať nejakú zľavu pri ďalšej objednávke. Ak nechcete prijímať položky v 60 dní , môžete otvoriť spor získať náhradu pred ochrane dokončiť. O vrátenie: www.tantra-egypt.sk vrátiť peniaze, platbu spracujeme na spor a zrušenie objednávky v 7 až 15 dní. ak nechcete dostávať vrátenie po 15 dňoch,môžete kliknúť kupujúci centrum nájsť riešenie, alebo kontakt s www.tantra-egypt.sk ľudských servive. O Veľkoobchod: Ak si chcete kúpiť veľké množstvo,napríklad 50pcs, sa môžete skontaktovať s nami e-mail alebo poslať správu na www.tantra-egypt.sk získať najlepšiu cenu .

Štítky: bicykel, kolesá 14, 14 palcové pneumatiky kolesa kryt, 63MM, 15 palcové koleso automobilu kryt, veľké rim kryt, kryt kolesa, znak nissan, carlson kolesa spp, spp náboj kolesa, nissan qashqai.


( 1 Hodnotenie )

Počet