Nový Motocykel Indikátor Spätné Bočné Zrkadlá & Integrované Modré LED smerovku vhodné Pre cestné motocykle Cruiser Skútre

€28.14


Popis: 100% Zbrusu nový a vysoká kvalita! Bývanie materiál: Vysoko vplyv ABS plast s oceľovou Zrkadlo rukoväť. Sklo zrkadla opatrenia 3 1/4" x 5 1/2" Stem dĺžka: 4" Zrkadlo Farba tela: Čierna LED svetlo, farba:Ako na obrázku zobrazené Fit: Univerzálny Pre nahé bicykle s 8 mm 10 mm zrkadlo mount. Vyžaduje adaptér pre použitie v iných aplikáciách. Je zvyknutý fit bicykle s Clip-Ons alebo sportbikes s kapotáže, Len kolesá s normou riadidlá alebo riadidlá montáž zrkadiel. Vlastnosti: Dve bočné zadné a predné super svetlé integrované LED smerovku Predné Blue LED zabudované zrkadlo s korálkami šípku štýl Nastaviteľné zrkadlo uhol, hore a dole, vľavo a vpravo Nastaviteľná montážna poloha Prináša rad signály až približne na úrovni očí väčšina vodičov pre väčšiu bezpečnosť marže Prísť s adaptéry pre použitie na differnt aplikácie Balík obsahuje: Jeden Pár Motocykel Zrkadlá, 2 X 8 MM montážne adaptéry 2 X 10 MM montážne adaptéry, 1 x 8 MM counter-zatvorte adaptér 1 x 10 MM counter-zatvorte adaptér Obutie: Fit Modely:(Odkaz) Všetky značky kolesá Ulice (Nahé bicykle) Všetky značky Cruiser / Chopper Všetky značky Dvojaký Účel / Dirt bicykle Všetky značky Skútre NIE pre Šport bike (Faired bicykel) Aprilia tuono mana dorsoduro triasť pegaso vhodné Pre Ducati monster 600 750 900 s4r s2r vhodné Pre Honda ulici cb1000r cb1300 cb600 hornet vhodné Pre Kawasaki z1000 z750 er-6f er-6n vn série, vhodné Pre Kawasaki versys/klx série vhodné Na Ktm super duke smt smr sm sdventure vhodné Na Suzuki bandit 650 600 1200 gsf sfv vhodné Pre Yamaha xjr1300 v-max mt-01 mt-03 tdm900 vhodné Pre Yamaha majesty / x-max / x-mesto vhodný Pre Yamaha xt660 wr250 wr125 xt125 vhodné Pre Yamaha fz1 fz6 xj6 ybr

Prosím, skontrolujte zrkadlo veľkosť a uistite sa, že veľkosť je pohodlné pre váš Motocykel predtým, než uskutočníte nákup, Thx!

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie Budeme ocenia, ak necháte nás pozitívnu spätnú väzbu.Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám päť hviezdičiek,pretože pozitívnu spätnú väzbu a päť hviezdičiek sú to, čo sa usilujeme o.Ak nie ste spokojní s vaše nákupné skúsenosti,prosím, kontaktujte nás skôr, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby , budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás, akonáhle je to možné. Ak je položka, ktorú si objednal je poškodená, kontaktujte nás v záručnej dobe,sme sa vymeniť chybné položky pre vás s položkou rovnakú funkčnosť na prvom mieste. Ak vhodnú náhradu nie je k dispozícii, čiastočné vrátenie bude vydaný cez Paypal. Ak kupujúci nechcú ani náhradné ani čiastočné vrátenie peňazí, ale chcú vracať, kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky návrate loď poplatky.

Štítky: skúter signál, flasher skúter, blinker moto, motocykel zadné zase signál, blinker skúter, viedol motocykel zase, motorka zadné, signál stop, led blesk, MSX125.


( 1 Hodnotenie )

Počet