Holič Akumulátorové Elektrické Clipper Shell Transparentné Prerobit Kryt Osobnosti DIY Accessorie Náhradný nástavec pre 8591 8148

€8.19


Vhodné pre Vlasy, Strojčeky Elektrické Nožnice Upravený Kryt Priehľadný Osobnosti Farebné Príslušenstvo DIY Kaderníckych Nástrojov

Špecifikácia:

Názov položky: Transparentné klip Veko

Materiál: pc

Veľkosť:17.5*4,5 cm

Hmotnosť:72g

Funkcia:

-Priehľadný design veka môže zlepšiť vzhľad a pridať osobnosti vaše vlasy clipper Robustný Ľahký PC Materiál, ktorý pomáha udržať váš stroj chladný na dotyk pri ich používaní. Tiež 3D designd na zvýšenie stability a non slip povrch, keď sa používa.

Package:

Č.1 :1*Hair Clipper Kryt Sada (obsahuje kompletnú sadu príslušenstva)

Č.2 : 1*sada príslušenstva

Montážne Upozornenie:

1.Prosím, Byť Opatrní, Aby Odstrániť Pôvod Shell A Udržať Skrutky Úplne, Keď Stroj Potrebuje Reparing, Bude Musieť Nainštalovať Pôvodu Shell.

2.Keď Ste Inštalácia Nového Plášťa, Buďte, Prosím, Opatrní, Aby Ho Zatvoriť, Aby Sa Zabránilo Vnútorné Drôty Nezamotá A Depresívne, Ktorý Spôsobí Poškodenie.Čierna Pena Môže Držať Batérie V Stabilnej A správnej Polohe.

Poznámky:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: wahl tela, prípade clipper, holič box, clipper uchopenie, box clipper, clipper shell, clipper veko, holič mat, kryt magic klip, clipper stojan.


( 2 Hodnotenie )

Počet