Umývateľný Pre Motorové Stick Filter Kompatibilný Pre Dyson Dc58 Dc59 Dc61 Dc62 V6 V7 V8 Zvierat Vreckový Vysávač Náhradné Filtre Pre

€3.42


Pre Dyson Filtre Fit Model :

Pre Dyson V6 Náhradný filter pre filtre sú navrhnuté tak, aby boli kompatibilné s Profesionálny vysávač Dyson

modely: V6 Absolútne, V6 Zvierat, V6 Zvierat Extra, V6 Motorhead, V6 Motorhead Exkluzívny,

V6 HEPA, V6 Kábel-free, V6 Dieťa Dieťa, V6 Auto, Loď, V6 Top Pes, V6 Spúšť, V8 Absolútne, V8 Zvierat, V7 Absolútne, V7 Motorhead, V7 Zvierat, V7 Zvierat ,

DC59 Zvierat Exkluzívny, DC59 Zvierat, DC59 Motorhead, DC58, DC61 a DC62 , vymeňte číslo dielu #965661-01. S našou 2-v-1 pack môžete sa vrátiť do práce okamžite, pretože vždy budete mať navyše jeden v ruke. Jednoducho odstrániť staré alebo zanesený filter a dať tento zbrusu nový a na jej miesto. Uistite sa, že je správne osadený.

Farba: fialová

materiál: plast

Ako umyť častí :

Krok 1: Odstránenie jasné bin od stroja

Krok 2: odstránenie Vopred Motorových Filter naklápanie stroja

Krok 3 : Zdvihnite kryt a otočte filter jednu štvrtinu proti smeru hodinových ručičiek, aby sa uvoľnila.

Krok 4 : Umyte Filter v studenej vode len (prosím nepoužívajte čistiaci prostriedok, nie umývanie v umývačke riadu alebo práčku). Opakujte kroky uvedené nižšie, kým voda tečie jasné.

Pre Dyson V7 časti Jednoduchá inštalácia:

takže sa môžete dostať späť na čistenie, akonáhle je to možné! Jednoducho odstrániť váš starý filter a dať tento zbrusu nový, v ňom je miesto!

Pre Dyson V8 filter Čistiť Odporúčame :

Pre optimálny výkon, odporúčame umývať filter raz za mesiac a zmena filter 3 ústa. Čistenie filtrov môže pomôcť udržať vaše bezdrôtové Dyson na jeho najlepších dlhšie.

Balenie obsahuje :

2 ks Pre Dyson náhradné filtre

1pcs čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: dyson v6, dyson filter v11, dyson filter v8, dyson motor v6, filter pre dyson, dc62, batéria dyson v6, dc19, dyson motor, dc14.


( 1 Hodnotenie )

Počet