TAC-SKY ČAJ Hi-Hrozba Tier 1 Silikónové chrániče sluchu Vojenské Streľba na Zníženie Hluku Vyzdvihnutie Taktické Headset + KENWOOD U94 PTT

€89.32


funkcia:

TAC-SKY ČAJ Hi-Hrozba Tier 1 airsoft taktické headset, sluchadla s silikónové chrániče sluchu a mikrofónom je ideálny pre vonkajšie lov.

ČAJ Hi-Hrozba Tier 1 taktické headset zjednodušuje zmeniť prilba verziu. Odskrutkujte maticu, nahradiť hlavový most s prilbou adaptér, a potom utiahnite ju tak, že to nespôsobí žiadne poškodenie vášho taktické headset.

Headset používa elektronické aktívnym znižovaním hluku a zvuk vyzdvihnutie technológie vám poskytujú jasnejší a prirodzenejší zvuk. Chrániče sluchu sú vyrobené zo silikónového namiesto obyčajných huby pre väčšiu pružnosť a pevnosť a pohodlnejšie uchu. Plug vodič je z vysoko odolných materiálov, ktoré je v ťahu, silný a odolný mrazu, a je odolná voči starnutiu a tvrdosť. Hlavový most je vymeniteľná, jednoduché nastavenie, a pevne na mieste. S pokročilým čipovú technológiu, taktické sluchu chrániče poskytujú pokojné prostredie pre hry alebo lov a obnoviť realizmu. Prepínanie headbnad štýly a prilba štýly uľahčuje pocit chladič. KENWOOD U94 PTT je vhodný pre všetky série taktických slúchadlá, jednoduchý na obsluhu a kompaktný. Robustné zadné klipy poskytnúť bezpečné pripevnenie s kovový klip na zadnej strane pre vesta/ramenný popruh. Jednoduchá inštalácia a jednoduché ovládanie. Vhodné pre vojenské štandardnej zástrčky, push-to-talk tlačidlá.

Štítky: kenwood reproduktor, anténa kenwood, kenwood rozhlasový prijímac, kenwood ptt, kenwood mlynček, baofeng headset, headset kenwood, kenwood mixér, kenwood kmix, kenwood mic.


( 0 Hodnotenie )

Počet