2 KS Šikmé Rameno Kráľ Späť Stoličky Kryt Elastické Kreslo Wingback Stoličky Krídla Späť Stoličky Kryt Úsek Chránič SlipCover Chrániť

€14.61


Odrážky:

1、Premium Materiál: Vysoko kvalitný pružný materiál, ktorý je vyrobený z 85% polyesterových vlákien a 15% spandex lepšie pokrytie vášho kresla. Poznámka: dôvodom, prečo naša cena je oveľa lepšie ako ostatní, pretože sme zdroj výrobcu, a produktoch sú všetky reálne obrázky.

2、Ideálna Veľkosť: Vhodné pre kresla: 70-80 cm (27.5

3、Silné Praktickosti: Perfektné komplexnú ochranu proti prachu, roztočov, škvrny, oderu, poškriabaniu, zvieracie alergény. Kryt a zdobiť poškodené oblasti starého kresla.

4、Perfektný Strih: Tento spandex kreslo kryt vyrobený z hustej tkaniny, je ideálny pre kresla vzhľadom na jeho vynikajúcu elasticitu.

5、Inštalácia a Údržba: 2-dielna tiger sedadlo, kryt je jednoduchý na inštaláciu a čisté. Stroj umývateľné a ľahko sa udržujú. Nie, bielenie, žiadne sušenie, žiadne žehlenie.

Popis:

Úsek gauč kryt chráni váš nábytok / sedacie z škvrny, zvieracie chlpy a škody; jedinečný tlačené vzory; kryt môže tiež zdobiť opotrebovaný pohovky.

Stretch tkaniny je jednoduchá inštalácia, odstránenie, a umyť. Len obklopujú gauč a vložte ju do hubky pás, a môžete ho používať. Dovolenka je dole, uložiť ošumelé gauč doma.

Špecifikácia:

Názov: 2KS Klasické Tlačené Tiger Stolice Kryt s American Elastické, Univerzálne, Pevné Stoličky Kryt

Materiál: strečové tkaniny

Rozmery: cca 70-80 cm široká (27.5 "-31.5"), 95-110 cm vysoká (37.4 "-43.3")

Váha: cca 700g

Produkt materiál: strečové tkaniny

Platné pohovky: kreslo sedacie súpravy látkové sedacie súpravy, kožené sedacie súpravy

Veľkosť: vhodné pre jednotlivé sedacia súprava

Poznámky :

1. Veľkosť informácie o tomto výrobku je len pre referenčné účely. Od ručné meranie umožňuje rozdiel 2-3 cm, ďakujem.

2. Vo všeobecnosti platí, že veľkosť pohovky kryt by mala byť mierne väčšia ako veľkosť pohovky. Prosím, skontrolujte meter starostlivo pred nákupom.

3. Vzhľadom na iný počítač zobrazenie farieb, aktuálny projekt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Balenie Zoznam:

1 * Gauč Kryt (S Výnimkou Gauč)

1 * Vankúš

Štítky: stolička kryt pre, kreslo kryt ikea, stolička kráľ, masturbator prostata, black wingback poťahy, kreslo stoličky kryt, dieťa sedadla, kreslo kryt úsek, kreslo slipcover urob si sám, zahŕňa kreslo elle.


( 0 Hodnotenie )

Počet