6.2 palcový LCD Pre OPPO A3S CPH1803 LCD Displej Dotykový Panel Digitalizátorom. snímač s rámom Montáž OPPO A5 Úplné Zobrazenie

€19.63


Pls skontrolujte svoj lcd kábel. tento lcd len oblek pre žltý kábel,ak je váš kábel je čierna,nekupujte to, namiesto toho, kontaktujte nás.

6.2 palcový LCD Pre OPPO A3S CPH1803 LCD Displej Dotykový Panel Digitalizátorom. snímač s rámom Montáž OPPO A3s Úplné Zobrazenie

1. Kontrola kvality: Všetky výrobky sú naše profesionálne QC tím test (najvyššia Kvalita) 2. Balenie: balík pre LCD je antistatickom sáčku, potom dal v bubline taška alebo malé políčko 3. Informácie: Sme zdieľať najnovšie informácie v Čínskom trhu s všetci naši zákazníci. 4.Testované pred poštovné a 100% funguje dobre 5.tam bol 1 sada nástrojov v každom balíčku.ak potrebujete ďalšie nástroje,pls kontaktujte nás. Upozornenie:Pls vyskúšať, ako si nainštalovať ho na vašom telefóne,alebo predávajúci nebude akceptovať akýkoľvek spor, po. ak nie ste dobrý v výmena LCD,odporúčame vám, aby ste to urobiť podľa profesora. Nižšie Uvedené Podmienky Sú V Záručnej: 1.Zistíte, že položka je poškodený, keď ste openning zásielky. 2.Zistíte, že položka nie je práca, keď ste testovanie,a ste nemali inštalovať. 3.Vás dostať zlé farby alebo modely. 4.Ste nedostali položky. Nižšie Uvedené Podmienky Nie Sú V Záručnej: 1.Ste si otestovať položky predtým, ako ho nainštalovať. 2.Č-práca alebo poškodený z dôvodu nesprávnej inštalácie. 3.Máte použiť položky. 4.Ste nedostali balík, pretože ste zanechali nesprávnu adresu alebo telefónne číslo.

Obrázky pre LCD bez rámu

Obrázky pre LCD s rámom

Štítky: prípad pre vivo y91i, displej oppo, oppo r9 obrazovke, rezervácie oppo a3s, oppo a3s lcd konektor, oppo a3s lcd originál, oppo neo rx17 displej, pad oppo a3s, displej oppo r3, oppo a5 obrazovke.


( 1 Hodnotenie )

Počet