Nové Univerzálne Auto Zadný Nárazník Pery Difúzor 7Fin Shark Fin Štýl Auto Spojler Nárazníka Pery Spliter Auto-Styling ABS Plastu Pre všetkých

€2.88


bmw e90bmw e60bmw g30bmw e46bmw f30mercedes clabmw x5 e53mercedes w204mercedes w176bmw e92lamborghinismart fortwogolf mk7w204amgvw golf 6bmw m4tuning auto universallexus is250bmw f20car stylingseat ibizacar dvere protectorлада грантаalfa romeo 159alfa romeo 147lada grantaгуба на бамперford rangerуплотнительtoyota chrмолдингdacia sandero stepwayseat leon frsuzuki sx4стайлинга автомобилейford fiestaalfa romeo giuliettacupragrantafender flarespassat b8ford fiestapassat b5.5ford mondeo mk4suzuki sx4ford fiesta mk7брызговики для автомобиляford rangercamry 2018renault fluencepassat b7peugeot 206passat b5citroen c4subaru foresterpeugeot 3008 2017suzuki swiftmondeo mk4subaru xv

Funkcie:

Flexibilná a ľahká inštalácia v priebehu niekoľkých minút.

Úprava & rezanie potrebné, aby sa zmestili správne.

Profesionálna inštalácia je veľmi odporúčame.

Žiadny špeciálny nástroj, žiadne vŕtanie alebo skrutky potrebné.

Prispôsobiť a aktualizovať svoje auto, štýlový dizajn dáva vlastný pohľad.

Popis:

Vysoko výkonné závodné štýl.

Dostatočne flexibilné, aby vyhovovali rôznych typov nárazníka/auto tela.

Univerzálny Obutie, prosím zmerajte vášho vozidla dĺžky a rozmery pred nákupom.

Špecifikácia:

Farba: Čierna

Materiál: ABS

Veľkosť: 855*135 mm/680*186 mm

Typ:3/5/6/7 Plutvy

Rok Výroby:2020

Package Zahrnuté:

1 x Auto Zadný Nárazník Pery Difúzor

Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

7 Fin Nárazníka

5 Fin Nárazníka 3 Fin Nárazníka 6 Fin Nárazníka

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Takže prosím, nenechajte otvoriť akýkoľvek spor, alebo nám neutrálne alebo neutrálne spätnú Väzbu

2. ak nie ste spokojný s našim výrobkom po dostali , najprv nás kontaktujte, my vám ponúkneme uspokojivé riešenie na poslednú

1.Nie sme zodpovední všetky , ale my by sme vám písať nižšie, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa ,

2.Obvykle budeme minimum, aby sa zabránilo , ale z dôvodu rôznych politík v rôznych krajinách, môžeme " t kontrolu tejto podmienky, aby kupujúci môže zaplatiť za niektoré .

3.Kupujúci môže nechajte nám správu a povedzte nám, koľko by ste chceli, keď ste na mieste, poradí, by sme sa s tým vyrovnať, ako svoju správu.

1. Prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby, by sme nie je zodpovedná vrátenie spôsobiť nie ponúkajú právo adresa(vrátane podrobné adresa, telefónne číslo ), všetky balík by odoslanie tak rýchlo, ako je to možné.

2.Za normálnych okolností, by ste získať balíček v 10-35 dní, ale Rusko, Brazília môže trvá 15-60 dni, ak nie ste získať balíček v 60 dní, najprv nás kontaktujte, radi by sme vám vrátime plnú peňazí.

3. EMS a DHL vidíte, nie sú skutočné prepravné náklady. Skutočné prepravné náklady, je oveľa menej, než prepravné náklady, ktoré ste vidieť. Prosím, kontaktujte nás na stanicu list, sme sa nastavenie ceny pre vás.

Štítky: univerzálne ochranné pery spojler, nárazník difúzor univerzálny, HDMI Spliter, difúzor fin, difúzor žralok, predné pery, spojler, je glaxay nálepky difúzor, 999 tričko, jack spliter.


( 1 Hodnotenie )

Počet