Adobe Photoshop CC 2021 Aktivátor na Stiahnutie

€12.10


Adobe Photoshop CC 2021 Aktivátor na Stiahnutie Pre systém Windows/Mac

Rýchle dodanie bymessage

V priebehu niekoľkých sekúnd

ŽIADNE FYZICKÉ DORUČENIE POŠTOU

Prečo Stiahnuť?

1) Jednoduché, rýchle a lacnejšie

2) Užívať rovnakú kvalitu box verzie

3) Doživotná Aktivácia 100% má rovnakú funkciu s box verzie

4) záruky, ak softvér nefunguje sme si vám ponúknuť plnú náhradu

Adobe Photoshop CC 2021 Prehľad:

Adobe Photoshop CC 2021 vrátane nového Content-Aware Vyplnenie priestoru, Rám nástroj, Farba Symetria voľby, výber farby, živá Zmes Módy a oveľa, oveľa viac. Adobe je známy pre jeho ročnej aktualizácie produktu a všetky aktualizácie, ktoré prichádza s novými funkciami. Tento rok, s najnovšej verzii Photoshopu CC 2021, ďalšie funkcie boli pridané oproti predchádzajúcej verzii. Môžete vytvoriť obraz boxy na vloženie obrázkov v určitých veľkostiach a pomery, rovnako ako sa to robí v aplikácii InDesign. To môže byť užitočným nástrojom pre tých, ktorí dizajn bulletiny a podobné veci vo Photoshope.

Funkcie Adobe Photoshop CC 2021:

Symetria režim

Maľovať svoj ťahmi štetcom na dokonale symetrický vzor. Pri používaní Farby Štetcom, Mixér Štetec, Ceruzka, alebo Gumu tools, kliknite na tlačidlo butterfly ikonu () v Možnosti bar. Vyberte si z niekoľkých typov symetria – Vertikálne, Horizontálne, Dual Osi, Uhlopriečka, Vlnité, Kruh, Špirála, Paralelné Línie, Radiálne, a Mandaly. Ako vás farby ťahy sú premietnuté live cez líniu symetria, umožňuje ľahko vytvárať zložité symetrické vzory.

Farebné Koliesko a vyberte farby

Použite Farebné Koliesko na vizualizáciu farebné spektrum a ľahko vybrať si farby, na základe harmónie ako doplnkové farby a analogické farby. Z Farieb panel lietať-out menu, vyberte Farebné Koleso.

Úvodná obrazovka

Začíname rýchlo s Photoshop Domácej obrazovke. Prístup kedykoľvek, ak chcete zistiť, o nových funkciách, pripojte sa k obsahu vzdelávania, a skočiť priamo do vašej otvorené dokumenty. Kliknite na tlačidlo nový Domov ikonu Voľby panel na prístup k Domovskej obrazovke na ktoromkoľvek bode.

Zlepšenie in-app vzdelávania

Po dokončení in-app tutorial (Učiť panel), teraz môžete použiť vlastné obrázky získať vyzerá chcete v kratšom čase.

Top požadovaných funkcií

Štítky: základná doska x99, vysoká ťažba rám, am2302, adob photoshop, karta stúpacie, nodemcu, roller samsung, bykski čerpadla, nord vpn, 3060 rtx.


( 1 Hodnotenie )

Počet