Anjelské Krídla potravinársky fondant tortu silikónové formy DIY Kvet Birdie na Zadnej strane čokoláda tvorí kuchyňa dekorácie nástroje F1018

€4.31


Rozmanité štýly, zámerom je román, vitajte prichádzajúce vzorky vlastná Veľkosť: 11.9*9*1 cm Hmotnosť: 105g POMOCOU INŠTRUKCIE 1. Nikdy nepoužívajte na otvorenom ohni 2. Nepoužívajte ostré predmety, nože alebo - že by to poškodenie vášho formy 3. Vyčistite dôkladne pred a po použiť 4. Niečo ako oceľová vlna na čistenie to rozhodne zakázané 5. Vyhnite sa vystavovať slnečnému žiareniu 6. Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať nejaké chyby Materiálu: potraviny-silikónu materiál, potvrdené US FDA. Vlastnosti:vyrobené zo silikónu, s mäkkou textúrou, módne a premenlivé, ľahko uvoľniť, ľahko sa čistí, odolný teplotný rozsah: -40 do 230 stupňov Celzia Používa: môžu byť použité, aby fondant, čokoláda, cukríky, atď. zdobiť fondant zákusky, koláčiky, narodeninové torty, atď., trezor v mikrovlnné rúry, rúry, chladničky. Silikónové Formy na Pečenie: je veľmi Mäkké a Ľahké Použitie, Môžete udržať dobrý Mäkké po mnoho času pomocou a Pranie, Silikónové Formy tiež Pomôže Vám a Vašim Deťom Vytvoriť Vynikajúce na Pečenie Caking Zdobenie Zručností pre Dovolenku a Strany Veľmi Rýchlo ! Skvelé Mini Pečenie Formy Piecť Tortu Dekorácie, Široko Používať na Uskutočňovanie Vňaťou, Jello, Lízatko, Ice Cube Zásobník Fimo Mydlá. NAJLEPŠÍ DARČEK-DIY Nástroje Silikónové Fondant Formy, Veľkosti od Malých až po Veľké, pre Zdobia Fondant Zákusky, Koláčiky, Narodeninové Torty,A Ďalšie, Veľmi Bezpečné, v mikrovlnné rúry, Rúry, Chladničky. 1, výrobcovia dodávajú originálny Tento produkt je v prvej ruky zdroj výrobcu, spoločnosti z formy rozvoja, návrh - výroba - predaj sú one-stop servis spoločnosti výrobného cyklu je krátky, kvalita tovaru je zaručené, 2, o kvalite Našej továrni prísne kontroly verejného obstarávania kvality silica gel surovín, aby sa zabezpečilo, že silikónové suroviny stupne sú potravinársky AAAAA produkty. Silikónové suroviny musia byť testované prostredníctvom FDA, LFGB a iných medzinárodných potravinársky testovacích noriem. Suroviny dodávatelia sa musia vydať príslušné inšpekčné certifikáty. Naša spoločnosť má zavedený obchodnej spolupráce. vzťah 3, o výrobok, Všetky produkty firmy sú reálne obrázky, pretože farebný kontrast a farebná teplota obrazovky počítača sú rôzne, farieb jednotlivých produktov môžu byť rôzne, a veľkosť je ručné meranie. V dôsledku faktorov, ako napríklad rôzne meracie nástroje a metódy merania, tam bude 2 mm chyby, ale nie je Tam žiadny problém, ktorý ovplyvňuje použitie výrobku. Skutočný výrobok bude mať prednosť. Prosím, kontaktujte náš služby zákazníkom pred nákupom vybrať.

100% ZÁRUKA podporené 100% Spokojnosť-Záruka vrátenia Peňazí !

16749

milí priatelia,plsgive nás päť-hviezdičkový spätnú väzbu, ak budete spokojní.naozaj ocenia! ak nie ste spokojný / á s našimi výrobkami.pls nechajte nám správu,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol! vitajte späť v našom obchode čoskoro! spôsob platby a doprava Platba: 1. www.tantra-egypt.sk prijať Escrow/ Kreditnej karty/ Bankovým Prevodom/ Western Union! 2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní po aukcia, ak máte problémy pri vykonávaní platby, Prosím, kontaktujte nás čo najskôr. Poštovné: 1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. Ak je zákazník ruskej Federácie, uveďte vaše celé meno, v opačnom prípade sa pravdepodobne nedostane tovaru. 5. V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil telefónne číslo, keď sa budete platiť, ocenil! 6. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie. 7. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Ako získať balík rýchlejšie a bezpečnejšie 1.Ak ste od NÁS&RU a viac ako 7 dolárov pre jednu sumu ,budeme poslať balík do Číny Post Air Mail (môžete sledovanie informácie a dostane ju v o 7-25 dní). 2.Ak nie ste z usa alebo Ruska ,jeden suma v našom obchode nad 7 dolárov, budeme používať www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo sledovanie logistické informácie Čína Príspevok Air Mail. 3.Ak si kúpite viac ako 150 dolárov v našej predajni ,pošleme balíček DHL/EMS a tak ďalej . Na otázku tovar, ktorý nie je prijatý a poškodený tovar, Ak sa dostanete tovar je poškodený alebo nie dostaviť v určený čas,nebojte sa,prosím, kontaktujte nás na prvýkrát ,vrátime vám peniaze alebo odoslať nové položky! Ak ste spokojní s našimi serices a produktov,prosím, dať dobrú spätnú väzbu! Kontaktovať nás môžete pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.Pomôžeme vám vyriešiť.

Štítky: formy čokoláda náboženské, prívesok anjel, anjel plesní, formy formy, silikónová forma dlaždice, flamingo silikónové formy, forma kremíka, diy kvetináče plesní, dekoratívne podobe anjela, anjelské krídla molde.


( 2 Hodnotenie )

Počet