SanDisk USB OTG Pero Disk 128 gb kapacitou 256 GB 130mb/s 3.0 Flash Disk 16GB Externé Úložné kl ' úč 32gb OTG 64 gb Pamäte Usb 3.0

€4.04


SanDisk Ultra Dual OTG USB 3.0 Pero Disk 128 gb kapacitou 256 gb 64 GB 32 GB, 16 GB USB 3.0 Flash Disk SDDD2-130M/S pre Android telefónu a ComputerThe flash disk pre vaše OTG telefón Android USB 3.0 a microUSB Konektorom Super-rýchle rýchlosť prenosu dát z disku do počítača SanDisk Memory Zóny app spravuje súbory Podpory: 5-ročná záruka O kapacita: 16GB=približne 14GB-15GB 32 GB=približne 28GB-30GB 64GB=približne 58GB-60GB 128 GB=približne 115GB-118GB *1 na základe interného testovania pomocou USB 3.0 kompatibilné zariadenie. Čítať a písať rýchlosti sa môže líšiť v závislosti na čítanie a zápis podmienok, ako sú zariadenia, ktoré používate, a veľkosť súboru, ktorú čítanie a/alebo zápis. *2 pojmy "Hi-Speed USB 2.0" a "SuperSpeed USB 3.0", použité v tomto dokumente sú mená špecifikácie, na základe ktorých je tento produkt je založený; oni nie sú zárukou rýchlosť jeho prevádzky. *3 Výrobok je označený na základe pamäťový čip (s), ktoré obsahuje, nie množstvo pamäti, dostupné pre ukladanie dát od koncového užívateľa. Časť kapacity je vyhradené pre funkčnosti karty. Približné využiteľná kapacita je založená na 1 GB = 1,073,741,824 bajtov. Balík 1*usb flash disk(s maloobchodnom balení) uvoľniť PAMÄŤ, ABY sa VIAC SPOMIENKY

Rýchlo a ľahko prenášať súbory medzi OTG-enabled Android™ smartphony a tablety a PC a Mac počítače. V SanDisk Ultra Dual USB 3.0 je ľahko a rýchlo uvoľniť miesto pre fotografie, videá, piesne a ďalšie.

FLASH DISK PRE VAŠE OTG-ENABLED ANDROID ZARIADENIA

Toto je flash ste vždy chceli, ten, ktorý je ľahko a rýchlo prenášať alebo zdieľať súbory z vášho OTG-mailu, Android, smartphone alebo tablet na váš PC alebo Mac počítači, alebo s inými Android zariadeniami. Teraz je váš telefón je stále v pásme, pripravený strieľať ďalšie obrázky a videá alebo pridať ďalšie skladby na cestách.

DUAL KONEKTORY MOST TELEFÓNY, TABLETY A POČÍTAČE

S micro-USB konektor na jednom konci, a o konektor USB 3.0 na druhej strane, tento elegantný, praktický flash disk vám umožňuje presunúť obsah ľahko medzi všetky zariadenia vo vašom svete—z vášho OTG-mailu, Android, smartphone alebo tablet na vašom notebooku, POČÍTAČI alebo počítači Mac. USB konektor je enabled USB 3.0 a spätne kompatibilný s USB 2.0 porty.

SUPER RÝCHLY RÝCHLOSŤ PRENOSU DÁT Z DISKU DO POČÍTAČA

Prevod z flash disku k počítaču USB 3.0 port na no-počkajte, rýchlosť až 150MB/s . Rýchlosťou, ako je to možné presunúť celé filmy, audioknihy, alebo hudobných knižníc v len pár sekúnd. A že pomáha, aby váš smartphone Android konečný on-the-go zábavných zariadení, ako aj váš obľúbený fotoaparát.

SANDISK MEMORY ZÓNY APP SPRAVUJE SÚBORY

Stiahnuť SanDisk Memory Zóny aplikácie zo služby Google Play™, Ukladať a používať ho na monitorovanie dostupnej pamäte a efektívne riadiť, organizovať a zálohovať súbory uložené na vašom Android, smartphone.

Štítky: silnejší s vami, ios kl ' úč 256 gb, SanDisk, pečať usb flash disk, lexar micro sd, udisk kl ' úč 1 tb, ze mino usb pamäte, lonati usb kľúč, kuvo memory stick, stick usb.


( 2 Hodnotenie )

Počet