925 Sterling Silver Ring Punk Niť Zirkón Šperky Veľké Široké Módne Večierok Krúžok pre Ženy, Jemné Šperky

€9.92


Čo je to 925 silver šperky?

To je najviac čistého striebra forme používa na výrobu šperkov, vedenie to krásne v priebehu času. Pretože to je stabilný zliatiny, to nie je zmeniť farbu v priebehu času. Šperky regulátory sú reálnejšieho. Pri nosení, 925 striebro nie krvácať, alebo spadne pokožky. Čistého striebra sú druh drahých kovov a majú dobrú hodnotu zachovanie. RORU 925 sterling silver šperky používa skutočné 92.5% striebra a top kvalita AAA + CZ. Interiér je vyrobený z rýdzeho striebra a je pokrytý smaltom alebo 18K zlato pre absolútnu bezpečnosť. Správne použitie môže vás sprevádzať po zvyšok svojho života.

O doprave:

Používame registrované balíkových zásielok, logistika informácie môžete sledovať na celom. Normálny čas dodania 15-45 deň, a konkrétny čas dodania by malo byť potvrdené sledovania, kontroly čase svoj ciel. (medzinárodné expresné doručenie je rýchlejšie)

Informácie o produktoch:

Po prijatí produktu a cítiť spokojný s výrobkom, môžete fotografovať a komentár k objednávke. Ak nie ste spokojní s inými problémami produkt, prosím kontaktujte nás na prvý raz, a náš služby zákazníkom bude riešiť problém s najrýchlejšiu odpoveď, až kým nebudete spokojní.

Štítky: načechraný pletené vlákna, súčasné formy sviečka, misic gitarové akordy, pec, zlieváreň kovov, jednoduché nápady darčeková taška, vicemajster chlapec 3 rokov, pánske košele viskóza, osvetlenie neon veľké, perforované uší.


( 0 Hodnotenie )

Počet