2020 Cenne Des Graoom Najnovšie Kabát Dizajn Muži Obleky Šité Na Mieru, Smoking 2 Ks Plášťov Svadobné Party Spevák Ženícha Na Vianoce

€79.29


Cenne Des Graoom

Poznámka:

1. Naše výrobky(oblek, bundu, nohavice, tričko a tak ďalej) neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú kvetiny, klobúk, klin, atď. (ak je toto príslušenstvo zobraziť na obrázkoch). 2. Farby sa môžu líšiť v závislosti od rôznych CRT a LCD obrazoviek. Nemôžeme zaručiť, že farby našich výrobkov je presne rovnaké s obrázkami, ktoré vidíte. Okrem toho máme len čistá farba väzby, a niektoré väzby možno nie je rovnaký ako na obrázku. 3. Prosím, dajte nám vašu presnú veľkosť a farbu, pri zadaní objednávky. Sme radi, že proces vráti, keď je to potrebné, aby sa uistite sa, že vyhovovali vám vyhovuje dobre. 4. Pred objednaním, prosím, prečítajte celý záznam starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky.

O:

Dodanie pánske oblek, šité obleky, košele atď.. Rôznych veľkostiach a viac farieb sú k dispozícii Vysoko kvalitné Konkurencieschopné ceny priamo z továrne citát Prispôsobený produkt je vítaný. Nie je obmedzená na množstvo

O Spätnú Väzbu:

A - snažíme sa, aby sa váš nákup online, ako príjemné je to možné.Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás.Pretože sme skutočne chcete každý zákazník bude spokojný zákazník! B - To by bolo veľmi vítané, ak by ste mohli zanechajte nám postive spätnú väzbu,ktorá musí byť veľkým povzbudením pre nás.

Štítky: sako mužov, syn svadobný oblek, najnovšie kabát dizajn, modrý kabát nohavice mužov oblek, sako muž, mužov, svadobné oblečenie, sako pre mužov doprava zadarmo, muži obleky nstopos, mens mieru šité obleky, gr ming.


( 1 Hodnotenie )

Počet