REAKIDS Módne Zimné Deti Klobúk, Šatku Nastaviť Pom Loptu Teplá Bavlnená Rez Čiapky, Baby, Klobúk So Šatkou Čiapka Pre Dievčatá, Chlapcov Unisex

€8.26


Módne Zimné, Baby, Deti Beanie Klobúk S Set Šál

Pohlavie:chlapec a dievča

Štýl: Bežné Móda,Teplé Čiapky

Farba:6 Farieb

Klobúk okolo:50-55 cm

Vek:2-8 Rokov

Vhodný Na Jar, Jeseň, Zima

Veľkoobchod: Podpora

Poznámka:

1.Pretože rozdiel medzi rôznymi monitory, obraz, nemôže odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku, ďakujem!

2.Ak máte akékoľvek problémy, keď dostanete balík, prosím, kontaktujte nás pre riešenie prvej a donot otvorenej priamo. Sľubujeme vám satified odpoveď. Ďakujem vám veľmi pekne za váš čas!

ZÁSIELKY

1)Pred zadať objednávku,Prosím, potvrďte svoju adresu, informácie sú správne a úplné.skontrolujte veľkosť a farba je to, čo chcete.Ak nájdete chybu, prosím obráťte sa na nás!

2)Všeobecne platí,že produkty budú posielať v priebehu 1-3 dní po platba potvrdená, a spracované www.tantra-egypt.sk.

3)predpokladaný čas doručenia je o 15-55days , len pre referenčné,môže byť oneskorené v dôsledku počasia, alebo z iných dôvodov.

4), Ak nechcete dostávať vašu zásielku v rámci ochrany kupujúcich,obráťte sa na predajcu na kontrolu problém alebo rozšíriť dátum doručenia naraz.

5) Produkt je zvyčajne zadarmo doprava v Číne Post Air Mail,môžete sledovať to na 17track webovej stránke.

Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, odporúčame vám kontaktovať nás na odosielanie Express ako EMS/DHL/FedEx, atď.

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

6) Ak niektoré produkty sú skladom,budeme kontaktovať s vami v prvej dobe,

A môžete sa rozhodnúť ísť na čakanie,alebo zmeniť na iný štýl/farbu, alebo sa vzťahujú na vrátenie peňazí.

Štítky: kapoty novorodenca, klobúk ruskej, babi klobúk, spp, b chlapec klobúk, klobúk pompom, som stieračov stierač okuliare, beret háčkovanie, klobúk ženy, babi spp.


( 4 Hodnotenie )

Počet