DIY Montáž 18 x 18 x 18 cm Nerez 3D Puzzle Magnetické Mecha Model Auta bez Reproduktorov pre Domáce Kancelárie Ozdoby

€86.00


DIY Montáž 18 x 18 x 18 cm Nerez 3D Puzzle Magnetické Mecha Model Auta bez Reproduktorov pre Domáce Kancelárie Ozdoby

Funkcie:

.Pomocou vysoko kvalitných kovových materiálov, rezanie laserom ultra-presné vysoko kvalitné kovové modely, žiadne lepidlo sa vyžaduje, len skrutkové spojenie podľa montážneho výkresu

.Môžete zostaviť magnetické hunter model, alebo použiť svoje existujúce myšlienky na DIY iné modely, podľa svojich osobných myšlienky vytvoriť svoj vlastný unikátny model. Úžasné detaily a nádherné DIY skúsenosti

.Tým, že nechá deti montáž tohto produktu, nie len uplatniť svoje praktické schopnosti a kreativitu, ale aj nechať deti vychutnať radosť zo zhromaždenia.

.Dostať zábavu a naplnenie prostredníctvom DIY montáž, výrobok je veľmi krásna. Všetky spoje sa môže pohybovať. Je to ideálny darček, darček pre vašich priateľov, rodiny a detí, ktoré môžu byť zhromažďované a je vhodný pre domáce dekorácie.

.Mini veľkosť 18 x 18 x 18 cm po montáži; je vhodný pre deti nad 14 rokov veku alebo mladší hrať so svojimi rodičmi, drobné škrabance sú normálne a nemajú vplyv na celkový vzhľad, Vďaka za pochopenie)

.Upozornenie: Tento produkt nie je papier ručné a elektronický USB flash disk príručka je tiež k dispozícii

Špecifikácie:

.Farba: Ako Je Znázornené

.Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ + Železo + Meď

.Rozmery produktu: 18 x 18 x 18 cm

.Hmotnosť výrobku: 1100g

.Rozmery balenia: 25 x 12 x 10 cm

.Package Hmotnosť: 1600g

.Balenie: Úložný Box

Obsah Balenia:

.1Set x Puzzle Model

.1 x Skrutkovač

.1 x Kliešte Nipper

.1 x Mini Rukáv

Štítky: 3d kovový model, motor simulačný model, holé magnetické, lego mecha, shikamaru, gundam, klinec prenos, 124 model, mecha, djv mecha auta.


( 0 Hodnotenie )

Počet