Termálne Cyklistika Dres Oblečenie Set Sa Womem Zimné Dlhý Rukáv Lady Cestnej Bike Jednotné 2020 Módne Cyklu Oblečenie, Náprsníkové Nohavice Oblek

€29.36


Vlastnosti Produktu:

1. Vysoká kvalita thermal fleece materiálu,podľa ľudského tela inžinierstva používať vhodné materiály, aby suché a pohodlné.

2. 3D a hladký rez, aby sa viac pohodlné a vhodné.

3. Späť tri vrecku dizajn, môžu byť umiestnené cennosti. Silikónový protišmykový pás môže zabrániť kožné alergie a handričku do krytu počas jazdy na bicykli.

3D Gél Pad s vysokou dych-schopnosť a anti-bakteriálne, aby poskytovali maximálny výkon a komfort.

Prispôsobený zips, aby sa zabránilo dostať sa zasekol a crack.

Pomocou Taliansko vysoko kvalitný atrament pre tlač a aby cyklistické oblečenie životného prostredia , ktoré majú svetlé farby a nikdy nevyblednú.

Informácie:

Dres:100% Velveteen

Nohavice: 80% Velveteen & 20% Lycra

Pad:Značka 3D Gél Pad

Funkcia:: Teplá/Windproof/UV ochrany

Poznámka:

Môžeme mix veľkosť sami, ale musíte zanechať komentár.

Ako "Dresy XXL a Nohavice XL" Poznámka Môžeme mix veľkosť sami, ale musíte zanechať komentár Ako "Dresy XXL a Nohavice XL"

Ak nepotrebujete, značku, LOGO, alebo nahradiť LOGO, môžete zanechať odkaz.

Poznámka: Veľkosti sú založené na Ázijskom trhu, ktoré sú menšie ako Európske a AMERICKÉ veľkostí sa, Prosím, vybrať najvhodnejšiu veľkosť založené na veľkosti grafu.Naša veľkosť nemusí rovnaký ako váš štandard.PROSÍM VYBERTE SI VEĽKOSŤ PODĽA DETAIL MERANIA.

Vlastné s dizajnom:

Môžeme vytvoriť vlastný dizajn:veľkosť/farba/logá sa vám páči,

Poskytujeme tiež vlastné s pro team cyklistické odevy, čo môžete nájsť.

Vitajte kontaktujte nás a získajte viac informácií!

Štítky: požičovňa nastaviť zime, massimo dutti oblečenie pre ženy, nastaviť ženy, v zime teplé termálne jazda na bicykli, handričkou dievča, cyklistika na dlhé vyhovovali žena, lm270wq1, zimné cyklistické podbradník nastaviť, bicykel šperky, womem.


( 1 Hodnotenie )

Počet