Greentiger TD07S šikovné Deti Sledovať 3G Siete GPS LBS Wifi Sledovanie Polohy SOS Vytáčanie Hovoru Kamery Inteligentné Deti pozerajú IOS Android

€25.51


Greentiger TD07S šikovné Deti Sledovať 3G Siete GPS LBS Wifi Sledovanie Polohy SOS Vytáčanie Hovoru Kamery Inteligentné Deti pozerajú IOS Android

Hlavné Funkcie:

* Vzdialený monitoring

jeden spôsob, ako počúvať zvuk kedykoľvek o dieťa prostredia, keď je telefón poslať počúvanie pokyny,hodinky pôsobí nič, ale hovor späť automaticky.

* Hlasové micro chat

sledujte nielen, že môžete hovor,môžete tiež hlasové micro chat, si môžete pohovoriť s vaše dieťa kedykoľvek a kdekoľvek.

* Presné umiestnenie

používame základňovej stanice,GPS a LBS dvojité polohy pre presné určenie polohy.

* Zdravie krokomer

nahrávanie dieťaťa aktivity každý deň pomáhať deti vyrastajú v šťastný a heathy spôsobom.

* SOS na tlačidlo help

deti sa môžu dlhé stlačte tlačidlo SOS tlačidlo na pomoc, keď sú v nebezpečenstve.

* Elektronické plot

rodičia môžu prispôsobiť zabezpečenia rozsahu,keď dieťa alebo starší mimo bezpečnostné zóny, APLIKÁCIA dostane smart pripomienka včas, matka nemusíte obávať, túlal som sa po mimo.

* Režime nerušiť

rodičia môžu nastaviť zakázané čas podľa triedy čase, keď je dieťa v triede čas, hodinky nie sú k dispozícii pre zaistenie normálnej objednávky pre školy.

* Odmietnuť hovor stanger

cudzinec nemôže volať smart hodinky, len uložené telefónne číslo. v aplikácii môžete zavolať. ( môžete ukladať 15 čísel+ 3 čísla SOS)

* Skupiny budík pripomienky

to pomáha vaše deti udržiavať pravidelné hodín.

* Čo priateľmi

po dvoch hodinkách otvoriť, takže priateľmi funkciu,môže pridať priateľov tým, že sa dotknete zľahka, sledovať môžete poslať hlas na rozhovor s ostatnými.

* Nízka spotreba upozornenie

* Diaľkové vypnutie

* Láska odmenu

* Pozrite sa na hodinky

* Vezmite Fotoaparát

Parametre:

Názov modelu: TD07S 3G, GPS Smart Hodinky

Materiál: Plast

Watchband Materiál: Silikón

Kapacita batérie: 600mAh( Veľká kapacita batérie )

Rozmer: 54.5*40.5*15.5 mm

Displej: 1.4 palcový Dotykový Farebný Displej

CPU Model: MTK6572A, dvojjadrový 1,2 GHz

Sim karta: Nano SIM karty

WiFi: Podpora WIFI ( fungovať len vtedy, môžu byť použité, keď používate GPS funkcie, a heslo je jednoduché, potom sledujte automaticky pripojiť tento wifi)

Podpora: Android 2.3 vyššie & IOS5.1 vyššie chytrý mobilný telefón

GSM Frekvencie: 3g WCDMA sietí (900, 2100) a 2g siete GSM (850, 900, 1800, 1900 mhz)

BD/GPS Presnosť: 5-15meters

KG Presnosť: 100-1000meters

Sledujte jazyk: anglický alebo ruský (Možnosť)

App Jazyk: Anglický,Ruský, Nemecko, Turecký, Francúzsky, Taliansky, Portugalský, Španielsky, Holandský, Thajský, Gréckej

Balenie Zoznam: 1* TD07S Smart Hodinky ( ruskom alebo anglickom Jazyku ) 1* Nabíjačka 1* Príručka 1* Maloobchode Box 1* Dar Poznámka: ruská verzia a anglická verzia nemá počasie funkcia sledujte, prosím, na vedomie, že sa! Ako Riešiť Problémy ?

Q1: Prečo môj jednoznačný IDENTIFIKÁTOR bude existovali?

-- ID číslo je v súlade, niektorí zákazníci nepoužívajte svoje ID číslo správne, ale pomocou iných omylom, potom by ste mohli byť jeden, ktorého jedinečné ID, ktoré už existovali.Pleae povedzte nám, ID čísla,Budeme reset IDENTIFIKÁTOR na serveri.

Otázka 2: Ako získať svoj účet, ak som stratil názov konta a heslo?

-- Stačí, ak nám ponúkajú identifikačné číslo, potom môžeme lokalizovať zariadenie. Po údaje sa vymažú, potom si môžete vytvoriť nový účet.

Q3: Prečo chybu rozsah GSM základňovej stanice umiestnenie až do stoviek metrov?

-- GPS umiestnenie je spôsob satelitné určovanie polohy, tak to je celkom presné. Ale GSM umiestnenie je založené na základni, ich presnosť závisí od intenzity signálu prijaté od vysielača, kde má lepší signál, potom to miesto bude poskytnuté. Takže chyba rozsah môže byť veľký.

Q4: Prečo sledovať nedá pripojiť na internet?

1. Prosím, uistite sa, že SIM karta podporuje "GSM" a nainštalovaný ok,gprs funguje.

2. Uistite sa, že ste si vybrať správne server,Ak nie je,To sa nemôže pripojiť na server.Prosím, kontaktujte nás na túto zmenu.

3. Ak to ešte nemám funguje,to je APN ploblem,Obráťte sa na nás, aby sme to riešili.

O5: to pozerať, Podpora WiFi?

----Áno, tieto hodinky podpora WiFi, ale potrebujeme vašu wifi heslo je veľmi jednoduché, tiež je potrebné hodinky môžu byť použité GPS polohy do práce, potom pozerať sa môže automaticky pripojiť tento WiFi

Otázka 6: Ako ju používať, keď som si to pozerať?

----Po prvé, budete musieť stiahnuť aplikáciu "Setracker" alebo "Setracker2" z telefónu app store alebo google play, potom nainštalovať do vášho Android 2.3 vyššie & IOS5.1 vyššie chytrý mobilný telefón, potom naskenujte QR pre ID pre prihlásenie, potom, prosím, zvoľte správny Server počas ste sa prihlásili, potom dokončiť nastavenie pre hodinky.

Otázka 7: Ako nastaviť čas pozerať?

----Tieto hodinky nepotrebujú ak chcete nastaviť čas, pretože čas bude automaticky upravovať po zviažeš v aplikácii.

Q8: Prečo moje hodinky nemá wiretapping funkciu?

----Tieto hodinky má wiretapping funkciu. Ak sa vám nepodarilo nájsť túto funkciu v aplikácii, prosím, postupujte nasledovným spôsobom: * po prvé, prosím, prihláste app, a potom nastaviť pre hodinky, app vám ukázať zariadenia je on-line, potom ukončite aplikáciu, potom sa prihláste na aplikáciu znovu, a potom môžete vidieť wiretapping v nastavenie aplikácie.

Štítky: dieťa smart hodinky, smartwatch, fotoaparát hodiny, 3g hodinky, občan, gp tracker, ary hodinky, slim kid smart hodinky, smart spo2, smart hodinky.


( 2 Hodnotenie )

Počet