1/6 Bežné Plátno Topánky Tenisky na BJD Bábika Príslušenstvo 4,5 cm Tenisky Blyth Bábika Topánky 1/6 bjd Bábika topánky

€6.32


1/6 Ženy Mens Príležitostných Plátno Topánky Tenisky pre 12" Phicen Kumik Hot Hračky, Bábiky, Šport a Voľný čas Plátno Akcie Obrázok Topánky Detaile Produktu Vhodné pre Mužov Akcie Obrázok 12 palcový Hot Hračky/Sideshow/Enterbay/TC/Dragon, atď. Kategória: 1:6 Stupnica (Uchytenie 12" Akcia Obrázok Modelu) Jediným Dĺžka: vonkajšia dĺžka je 4,5 cm (vnútorná dĺžka je asi 3.9 cm), vonkajšia šírka je cca 1,5 cm Materiál: Guma POZNÁMKA: dovoľujeme si vás upozorniť, že obuv bude nevyhnutne mať zápach z plastových, pretože je vyrobená z plastu. To nie je na škodu do tela, ktoré je vyrobené z bezpečnostného materiálu. Vystavuje topánky do vetra pre whlie, vôňa zmizne postupne. Balenie Obsahuje: 1 Pár 1/6 Topánky

Poštovné: 1. Objednávky budú expedované do 2-7 pracovných dní po vaša platba bola overená. 2. Zákazníci sú zodpovední za poskytovanie správnych príjemcu informácie. Inak zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť stratu. 3. Zákazníci postarať sa o cieľových krajín colné daň. 4. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas dovolenkovej sezóny. 5. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. Vrátenie a Vrátenie: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme issure vám vrátenie alebo výmenu. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu. Pripomienky: 1. Ďakujeme vám za váš nákup, sme si vašej dôvery 2. Dobré recenzie sú vysoko odporúčané; vaše pripomienky sú veľmi dôležité pre naše obchodu 3. Pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás ak chcete vyriešiť tento problém, dáme vám uspokojivé riešenie.

Štítky: bábika teniska, bjd bábika obuvi, muži teniska, neil bjd, tenisky pre bábiku, ratanový košík, bjd foto, telo srdca, 5cm obuvi, kôš na hračky.


( 1 Hodnotenie )

Počet